-
upala mjehura i dojenje?
Rodila sam prije 2 tjedna i jučer dobila jaku upalu mjehura
Pijem uvin čaj ali vidim da malom ne paše! Imate li kakvih prirodnih savjeta?
-
-
ja bi ti za početak savjetovala posjet doktoru opće prakse, pa se sa njim posavjetovati
ne može se svaka upala riješiti čajevima
-
Draga, prvo da ti čestitam na bebici!

Prirodni lijek nažalost nemam, samo da ti napišem da sam ja u trudnoći dobila upalu bubrega, pa mi je (ne moja, nego dežurna) dr propisala antibiotik, i potvrdila da ga smijem piti. Isto je pisalo i u uputi za lijek.
To ti pišem zato što su ograničenja pri uzimanju lijekova stroža u trudnoći nego uz dojenje. Neki lijekovi ne prelaze u mlijeko, ili prelaze vrlo malo.
Ako je jaka upala, ne znam, ja bih otišla dr, i tražila lijek koji se može piti uz dojenje. Koliko su liječnici opće prakse upućeni, kako koji. Zato je prije podizanja lijeka možda bolje provjeriti u uputi za lijek (na internetu) smiju li ga piti dojilje. Ja sam osobno (za vrijeme dojenja) svojoj dr morala vratiti lijek i tražiti drugi, no bolje je to izbjeći. (Ona je, naime, tvrdila da se smije, a u uputi je pisalo da ne.)
Može se radi provjere nazvati i Zavod za farmakologiju na Rebru.
Pozdrav tebi i pusa malenom!
Posljednje uređivanje od dutka_lutka : 17.02.2011. at 12:39
-
Cure hvala, nazvati ću svoju liječnicu! Dutka lutka, evo stigao malac!
-
ja sam poslije prvog dobila upalu bubrega, bilo je grozno, ali uspjela je rješiti novocefom. samo da ti skrenem paznju: napravi urinokulturu prije ikakve terapije. i ako ti doktorica kaze da lijek nije kompatibilan s dojenjem, provjeri tu info. mene je moja skoro nagovorila na izdajanje, a na kraju je ispalo da moze. inace, imam averziju prema uvinom. jel on smije uz dojenje?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma