Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: vrtić središće?

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno vrtić središće?

zna li itko kad će se konačno otvoriti taj vrtić? zvala sam ih danas i veli mi neka zbunjena persona - valjda u ponedjeljak...ja velim kako to mislite valjda u ponedjeljak, a ona meni veli da još ništa ne znaju za 100 posto, ali da bi trebalo u ponedjeljak. mislim, snaći ću se ja, ali...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ovo je nova obavijest sa njihove web str.
    http://vrtic-zaprudje-zg.hr/

da li će ti pomoći, ne znam...

mi još ne krećemo ali smo potencijalni kandidati za taj vrtić pa ću svakako pratiti iskustva

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja bi ti rekla najvjerovatnije u pon, prostor se priprema, tete su zaposlene.pitanje je dana.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Evo mi krećemo u ponedjeljak u novi vrtić u Središću. Da li je netko već krenuo ovaj tjedan? Imate li kakvih iskustava?

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Zar nije nitko krenuo? Ja još uvijek želim znati da li ima kakvih iskustava od prvog tjedna?

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Kad se nitko ne javlja, evo da ja podijelim svoja iskustva od prvog dana. Doduše iz druge ruke jer ja radim, a tata je na adaptaciji, ali eto...

Tri grupe imaju spojene prostorije i djeca cirkuliraju po svim prostorijama. Po dobi su mlađi i stariji jasličarci. Neznam koliko je to dobro dok djeca nisu adaptirana, vrijeme će pokazati. Igračaka je puno, dosta je sve zatrpano, tata kaže da su prostori premali (u odnosu na DV Sopot iz kojeg smo prešli) i da nezna gdje će postavit krevetiće za spavanje.

Kako se sada sva djeca adaptiraju puno ih plaće, pa će i onima čvršćima biti teže. Tete skoro pa ne stižu utješiti malene. Evo to je za prvi dan.

Voljela bih ako ima nekih iskustava glede spojenih grupa iz drugih vrtića, da podijele iskustva.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mi krećemo od pon.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Evo, veselim se da se netko javio. Mi smo u starijoj jasličkoj grupi. Nama prolazi prvi tjedan, mic po mic. Dogurali smo do boravka od jednog sata. Plakanja nije bilo, kaže tata, osim danas malo doma prije odlaska i pri susretu s jednim malim koji je plakao. Nadamo se da ćemo ostati zdravi, jer kad smo krenuli u DV Sopot nismo nikad bili duže od tjedan dana. Uvijek bi završili doma na bolovanju.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

i mi krećemo u ponedjeljak. kolu kako misliš dogurali do jedan sat boravka - sam je bio jedan sat ili ste skupa dogurali do jednog sata? i kako izgleda adaptacija, šta se radi? ja sam si uzela dva tjedna godišnjeg za to i spremna sam tješiti i tuđu djecu ako treba

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mi smo danas bili prvi put.
    Kaže tata da je sve OK, da su mu tete OK, jedino da je puno djece - što po meni baš nije idealno kad su tako mali radi prehlada.

Navečer ću čuti više detalja, no nadam se da će adaptacija trajati kao sa starijim (tjedan dana).

E da - kaže MM da ima još jedno dijete rođeno na isti dan kao V i da se njemu čini da su njih dva najmanji.

Mame koje su bile u vrtiću (i zapamtile više nego MM) - kakva je dob dječice i kako funkcioniraju u kolektivu tako maleni? Moj V ne hoda, ne priča (da ne spominjem da sam ne jede niti se uspavljuje). Jel ih tete sve stižu "shendlati"?

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

moj ima 14,5 mjeseci. danas je ostao sam pola sata i nije bilo baš bajno (ali nisam ni očekivala oduševljenje). ja ne bih rekla da ih je puno, ali su grupe otvorene pa možda u trenutku kad su tvoji bili ih se napunilo puno na jednom prostoru. čini mi se da se u našoj grupi skupilo njih 7,8. vele tete da ih je na spavanju za sad troje.
    ja sam danas uočila jednog malog koji ne hoda, ali nije bilo pripadajućih roditelja i moram reći da mi se činio čak i bolji od nekih većih. igrao se sam i nije djelovao nimalo tužno. na kraju je došao do mene i dodao mi neke kocke pa smo se malo družili on, moj Kosta i ja...ali bio je fakat okej. a činio mi se da je najmlađi od svih

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

To je valjda moj
    Kaže MM da su ga danas poslali van pa je V ostao "sam".
    A jučer je navodno plakao cijelo vrijeme dok ga nije bilo.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Danas je tata miša ostavio u 9 i teta je rekla da dođe oko 11,20 kad završe s ručkom. Danas će prvi put ručati. Nama prolazi drugi tjedan i relativno dobro je - nema plakanja, kaže da se igra, pitam ga dal se tete nešto igraju, dali pjevaju- za sada ništa. Moj miš je malo veći pa je ipak lakše - 2god i 5 mj. Najviše me muči spavanje. Niti u Dv Sopot nije nikad spavao jer bi se nakon tjedna dana svaki put razbolio. Neznam da li treba donijeti pidžamu za spavanje. Morat ću tati reći da pita.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj icyoh prvotno napisa Vidi poruku
    Moj V ne hoda, ne priča (da ne spominjem da sam ne jede niti se uspavljuje). Jel ih tete sve stižu "shendlati"?
    Nahranit će ti ga sigurno, ali bez brige da će se naučiti sam uspavati

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

mislim da sam danas skužila koji je tvoj (imaju dvojicu nehodača). nije baš bio sretan svo vrijeme, ali mi se čini da se zna sam izborit za svoje mjesto. žicao je voće, a i digao se sam uz stol kad je vidio hranu tako da mislim da će sve brzo sjest na svoje mjesto. moj je zato neutješan veli teta da je od pola sata koliko je bio sam 27 minuta plakao ((

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

I meni tata kaže da se jako puno dječice plače.... mišići mali...
    Ja sutra vodim svog miša ujutro u pola 8 i biti će do iza ručka. Sutra smo već puna dva tjedna.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj anamix prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da sam danas skužila koji je tvoj (imaju dvojicu nehodača). nije baš bio sretan svo vrijeme, ali mi se čini da se zna sam izborit za svoje mjesto. žicao je voće, a i digao se sam uz stol kad je vidio hranu tako da mislim da će sve brzo sjest na svoje mjesto. moj je zato neutješan veli teta da je od pola sata koliko je bio sam 27 minuta plakao ((

Kako ti uspjevaš toliko biti unutra?
    Meni muž kaže da ga otprave za 5 min.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

sad kad je sam ne mogu više biti. prva dana sam bila po pol sata do 45 min. u četvrtak i petak sam pa predala i bok. mi smo jaglaci. možda su naše tete tolerantnije

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ima li taj vrtic svoju kuhinju?
    Kako ste zadovoljni prostrom koji je predvidjen za boravak na zraku? Koliko je prostrano unutra?

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mi smo zvončići - mislim.

Za kuhinju nr znam, no parkić je meni zgodan (vidjela sam ga izdaleka).

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

koliko sam ja skužila ima kuhinju jer sam vidjela i tetet kuharice i pripadajući prbor. s parkom ja nisam zadovoljna, ali ne zbog prostora već zbog toga jer moraju izaći iz vrtića i hodati po nogostupu uz javnu cestu da bi došli u park. iako cesta nije prometna definitivno me strah da se netko ne otrgne od ruke i odluta na cestu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •