Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Još jedna Varaždinka :)

Mucasta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno Još jedna Varaždinka :)

Trebalo mi je malo duže da se primim pisanja, ali eto ga i to je došlo.
    Naša druga princeza ima već skoro 16 mjeseci i divno je slatko i veselo djetešce. Nekako duboko u sebi vjerujem da je to zato što je rođena na lijep i prirodan način.
    Pa da vidimo kako je to bilo...
    U srijedu ujutro na Dragutinje naručeni smo na redoviti pregled. Dr. J kaže 4 prsta otvorena, sve se sprema za porod, lagani trudići, čišćenje počelo. Ali danas je baš nekak gužva i ajde malo u šetnju i šoping, pa malo na ručak i vratite se oko 5 pa da vidimo...

I tako smo mi odavili šoping, kupili čaše koje smo u selidbi podrobili. I sva sreća da dučani imaju WC , a i štenge za šetnjicu jer vani je počela kiša.
    Prije toga smo odradili i šetnju oko dvorca i ručak (nezdravi), a ja sam sve iznazivala da ću do kraja dana roditi...

I tako se mi nakon svega vratimo natrag, pa još malo čekanja jer stvarno je bila gužva, sve su bebe htjele van Pa sam još malo šetala po štengama u bolnici, pa par čučnjeva.
    Zaprimili me, veli doktor 6 prstiju, trudići, čišćenje, ajmo prokinut vodenjak..

Kako smi iz Zagreba, a sve je stvarno već krenulo i vodenjak bi vjerojatno puknuo negdje tu noć, pristala sam.

Dočekala me sestra E, ali njoj je taman završavala smjena, pa smo samo malo popričale. Doktor je prokinuo vodenjak, kao i prvi put iscurilo je vode, i vode, i vode i opet se svi čude. Dalje je uz nas bila sestra Janja. Bila je divna, tiha, umiljata, smirujuća.

Još neko vrijeme sam ležala, pa su me prebacili u sobu za rađanje u kojoj sam bila i prvi put. Naravno i moj mužić u zelenom odjelcu je cijelo vrijeme bio uz mene. Skupa smo puhali, brojili trudiće, pa razmake, skupa se smijali, skupa šutili i odmarali. Davao mi je vodu, vodio me na WC, bio tu da me tješi kad treba.

Sve skupa je trajalo 5 sati i u 01.19 smo ugledali svoju curicu.
    Dr. J. je bio dežuran i taman je stigao pred kraj i zdušno je navijao i bodrio nas. Ja sam nakon cijelog dana hodanja bila već umorna, a njegovo veselo lice i navijanje mi je dalo još snage... i u dva truda rodila se L. Prvo glavica, pa još jednom i cijela je skliznula. Čak sam osjetila kako se nogicom pogurnula. Bila je predivna, savršena, 48 cm, 3450g, apgar 10/10. Odmah se primila cice frendice, a dr. J. nas je marljivo slikao....

Dok su našu L mjerili i brzo pregledali dokle je i posteljica sam skliznula u dva truda...

Sve je bilo savršeno, a za treći put MM kaže da ćemo doma, jer on je sve vidio kak to ide i sad već sve zna...

Hvala svima na potpori kroz moj porod!!!

Mucasta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Sad vidim da nisam napisala, al da se zna, rodila sam na stolčiću kao i prvi put

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

Citiraj Mucasta prvotno napisa Vidi poruku
    Sve je bilo savršeno, a za treći put MM kaže da ćemo doma, jer on je sve vidio kak to ide i sad već sve zna...
    pa će te on poroditi sljedeći put... šalim se

Čestitke na tvome savršenome porodu, puno lijepih i sretnih trenutaka sa bebom i ostatkom obitelji.

sretno

Mucasta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Hvala!!!

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Čestitke!!

sunce moje malo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

prekrasno
    čestitam!!!!

kako ću ja u rujnu u VŽ rodilištu bez dr. J-a???

V&NMama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I mi čestitamo! Vi ste negdje mjesec dana iza nas se rodili čini mi se.. Lijepa lijepa priča!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •