Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Bebač se "pomamio " za tatom....

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno Bebač se "pomamio " za tatom....

Ljudi moji, moj 16 mjesečni sinčić se pomamio za tatom...i to već traje pa sigurno 4 mjeseca. Samo hoda za njim, viče tata, tata doslovno ne može otići na wc, niti do sudopera popiti vode jer se mali boji da će tata otići.
    Ja sam bila s njim godinu dana,zaista sam se trudila biti mu najbolja mama na svijetu,ali eto kako da kažem sad mi nekak teško i malčice sam ljubomorna..što ne viče mama i ne trči za mnom, već za tatom..kad sam sama s njim grli me, mazi po kosi,viče "daga" iliti draga,ali kad je tata u blizini ja sam postala slezena a tata srce...bez mene može a bez njega kao ne može..
    ako tata ipak izađe plače minutu dvije, ja ga odmah uzmem i mazim i smiri se ali po cijeli dan nam je buka u kući jer on stalno cendra za tatom..
    Možda se jako privezao za njega jer je mm nedavno imao tešku operaciju i mislim si je li mogao osjetiti da je tata bio u opasnosti? Evo sinoć primjera, međusmjena, ja idem u noćnu, muž iz dnevne, primopredaja na parkiralištu, čim je vidio tatu mami više nema pa-pa....odmah je počeo plakat jer je mislio da tata ode, a kad ga je muž svezao u sjedalicu i sjeo za volan osmijeh od uha do uha...mene uopće više nije doživljavao. Znam da djeca u nekoj fazi života mogu biti privržena jednom roditelju, ali on ponekad ne da da ga uzmem od tate...a ja ga volim više od svega i baš se trudim da bude sretan , istina je trudi se i mm ,jedva smo dočekali da ga dobijemo, i uspjeli smo potpomognutom oplodnjom.. ali ja bi da moj sin bude"mamin sin"..
    Jeste li bili u sličnoj situaciji i jesu li se pomamili poslije i za vama?

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Normalno je i posve pozitivno da mama svijet prebace na tata svijet. A onda kad se izguštaju, dođe roditelji svijet. Kratko nakon toga vas oboje neće fermati i imat će društvo svijet.

genius avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

hm,ja bi bila presretna da moje obadvije hoće kod tate,ali ne. neče ni šetat s njim ako neide mama.....samo mama pa mama i mama će to napravit... a nekad mi stvarno pukne film jer kud god ja i nih dvije su samnom.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Tebe ima za sebe, to očito zna i osijeća, sad mu je plan "pridobiti" i tatu. Ako je tata bio na operaciji očito nije bio kod kuće neko vrijeme, možda je on u svojoj glavici mislio da je tata otišao... Smatram to normalnim i prirodnim, uživaj sa svojim muškarcima!

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj genius prvotno napisa Vidi poruku
    hm,ja bi bila presretna da moje obadvije hoće kod tate,ali ne. neče ni šetat s njim ako neide mama.....samo mama pa mama i mama će to napravit... a nekad mi stvarno pukne film jer kud god ja i nih dvije su samnom.
    potpisujem, nemogu ni na wc bez da ide on samnom

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Poznata mi ta situacija mi imamo 14 mjeseci i trenutno smo u 'tata' fazi, prolazna nadam se, jer mm ne moze ni u kupatilo od njeg, doslovno vristi kad ovaj izlazi iz kuce. Ne znam sto bi ti pametno kazala

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj genius prvotno napisa Vidi poruku
    evo i kod nas je počelo ovako.
    Ali sa ovim maličkim od 13 mjeseci i traje nekih dva tjedna i već me pomalo ...uh....nadam se da će brzo proći....
    Iskreno ja bi na tvom mjestu uživala i bolje ti je da nije obratno

genius avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

hehheh kod mene takva situacija traje kod jedne 5 i pol ,a kod druge 19 mj... ali nadam se da će se uskorroooo promjeniti.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ja osobno čekam na takvu situaciju al neče doč... (3 i 4 godina)....

sunce moje malo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

moj je "skužio" da ima tatu kad sam se ja vratila na posao, jer je idem rano ujutro, njih dvojica još spavaju, pa ga MM sprema ujutro.
    stalno trčkara za tatom, i meni je to ok, jer čekam drugu bebu, a MM bi trebao preuzeti veću ulogu kod B.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •