-
koksy pa daj nam proslijedi neku ideju 
Kad je ovakvo vrijeme da se manje ide van i nama zna ponestati ideja za kućnu zabavu. Ja dođem s posla oko 16:30, 17h i ona je obično već pomalo umorna, malo su joj dosadile igračke (ne ide u jaslice) i voli se pomaziti, zato su nam aktivnosti mirnije. Evo:
Moja curka (19 mj.) obožava listati obiteljske albume, to bi mogla svaki dan i onda gledamo tko je tko i kako se tko zove i što radi na slici. Obožava gledati i svoje albume dok je bila mala beba.
Čitamo slikovnice ili ilustrirane enciklopedije (čini mi se da ju fotografije trenutno privlače više od crteža).
Crtamo na acqua doodle, ili po papiru. Najviše voli kad ja crtam po njenoj želji/zapovijedi.
Kuhamo - ima svoje maleno suđe pa joj ubacim rižine pahuljice (poppies) ili cornflakes i onda miješamo, prebacujemo, hranimo plišance...
Jako voli slagati puzzle - imamo one jednostavne drvene gdje se umeću životinje ili oblici.
Slažemo kockice, tornjeve, kućice, pa onda rušimo.
Igramo se s lopticom.
Sastavljamo i rastavljamo babušku - to je isto jedna od omiljenih zanimacija.
Nekad organiziram duuugo kupanje - ne samo da se odradi nego da se baš izgušta, napunim veliku kadu, ubacim brdo igračaka i ona uživa.
Ništa pretjerano maštovito ili kreativno, zato i ja čekam ideje drugih
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma