ne namjeravam K. skidati s dojenja, a ni on nema neku namjeru završiti s tom fazom. Ipak, zanima me kada su vaša djeca odlučila da je dosta? postoji li uopće neki prosjek trajanja dojenja?
ne namjeravam K. skidati s dojenja, a ni on nema neku namjeru završiti s tom fazom. Ipak, zanima me kada su vaša djeca odlučila da je dosta? postoji li uopće neki prosjek trajanja dojenja?
21 mjesec, rekla da neće više
uskoro će 4 godine, i ne odustaje
ima jedan podoj dnevno, nekad ga i preskoči, ali kad počnem priču o tome da bi mogla da završava strašno se uvredi
27.5 i ne odustaje.
To je takva ljubav,potreba i rutina,da mi se trenutno cini da ce zauvek trajati...![]()
Prvi 12 mj. (stvarno je odustao sam), 2. 18 mj., 3. 30 mj. Da imam četvrto, taj bi valjda do škole.
Ja se nadam da moj jedini neće odustati do škole!![]()
starija je dojila 4,5 godine, mlađa 3 godine.
obje sam JA odbila, dakle one bi dojile duže od toga da sam ja dala (za stariju se kladim da bi, da je bilo po njenom, dojila barem do škole).
Moja sa 14 mj rekla "pi" (to je njena riječ za fuj i tako mi prijavljuje da se pokakala i sl.).
Malo me šokiralo, ali šta je, tu je.
Prvih, valjda, 6 mj pauze između podoja su bile na max 15 min.![]()
sa 6 godina
Stariji sa 21 mjesec rekao: Beba papa cicu gotovo.
Mlađa 3 godine i još uvijek ne pokazuje nikakav interes za prestajanjem.
4,5 god. ne doji, al nije odusto od dojenja. par puta u zadnjih mjesec, dva me pitao cicu. zadnji put veceras. pa sam rekla da cu mu dat sutra ujutro jer je mm bolestan pa ne moze u nas krevet. vidjet cemo sto ce biti sutra.
Prestali nakon 3 godine i devet mjeseci. Morala sam na službeni put 4 dana. Tada se odvikao. A ovih 3 godine i 9 mjeseci dojenja mi je najljepše razoblje života.
3 god i 4 mj. ne odustaje
ima jedan podoj ujutro
mislim da će do škole ako ja ne prerežem, a živo me zanima kad će sam odlučiti tako da ne odustajem