Pokazuje rezultate 1 do 50 od 170

Tema: Sv.Duh vs Vinogradska najnovija iskustva

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Leni prvotno napisa Vidi poruku
    miha, koje lijepo iskustvo... za puštanje ranije, jesi to posebno tražila, ili su sami tako odlučili?
    kad si napustila intenzivnu?
    operirao me dr.hafner a on je, kažu sestre, i inače poznat po tome da pušta ranije (ako je narano sve ok s mamom i bebom).
    tome je pogodovala i gužva koja im je tih dana bila (taj dan je otpušteno ukupno 11 rodilja). pitali me jel hoću, ja rekla da. jedna druga žena je odlučila ostati još jedan dan.

inače, redovni otpust nakon carskog je 4.dan.

što se intenzivne tiče, tamo si dok ima mjesta. ja sam dobrovoljno zadnju noć otišla u drugu sobu jer je bila gužva a znala sam da ionako sutradan odlazim... intenzivna je soba kao svaka druga na babinjačama samo što ima 5 kreveta i samo su carice unutra.

priscila avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Drago mi je pročitati ovako pozitivne komentare za Sv Duh, jer ću tamo ja roditi svoju bubicu

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Naravno, treba uvijek biti svjestan opasnosti od velike gužve (ipak je tamo najveća navala) pa da stvari i ne ispadnu ovako kako sam opisala.
    Npr. dan kad sam ja rodila bilo je 7 carskih rezova, a kreveta na intenzivnoj na babinjačama samo 5 tako da su dvije rodilje bile smještene u sobe sa ženama koje su rodile vaginalno.
    Jednako tako, ukoliko je puno tih koje rode vaginalno one znaju biti smještene i na patologiji trudnoće ili na ginekologiji

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •