Pokazuje rezultate 1 do 50 od 524

Tema: Zasto su kineske majke superiorne

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Pardon, 1x tjedno. Ma, svako će naći svoju mjeru.... osim toga, nije to (taj osjećaj) niti neopisano na ovim prostorima, ne mora se potezat do Kine i Šveđana, evo ti Hladnog piva i onog stiha - u zagrljaju rodnog kraja nikad nije imao zraka ili tako nešto. Osim toga, i tradicije se mijenjaju.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ali, meni se čini da se toplina i disciplina međusobno ne isključuju. Ja svoje, kad god stignem, grlim i ljubim, a moj repertoar odmilica i umanjenica za njih je neiscrpan. A to što im tepam i ljubakam ih ne isključuje da se zna red. Zna se što ne dopuštam i to ne dopuštam granice su tamo di jesu i točka. Nisu sve stvari predmet rasprave. Volim te bez problema kažem, često.
    Mamu čujem svaki dan i nadam se da će i mene moja djeca redovito zvati.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Pardon, 1x tjedno. Ma, svako će naći svoju mjeru.... osim toga, nije to (taj osjećaj) niti neopisano na ovim prostorima, ne mora se potezat do Kine i Šveđana, evo ti Hladnog piva i onog stiha - u zagrljaju rodnog kraja nikad nije imao zraka ili tako nešto. Osim toga, i tradicije se mijenjaju.
    Paaaa... istina je, ali mjera se mijenja ovisno o potrebama. Moji roditelji ne žive u istom gradu pa se ne vidimo baš često. Čujemo se češće. Mi smo imali ovo 1xtjedno, a onda kako roditelji zalaze u godine došlo je na 2x tjedno, pa 3x tjedno, pa 2x dnevno ako je tko bolestan (od starijih, ne od djece), pa onda 3 dana ništa ako sam na sl.putu.... sve prema prilici. MM isto tako - njegova mama živi sama pa je redovito zove da žena ima s kim progovoriti par riječi. Bilo je i drugačijih situacija, a sad je u prosjeku nekoliko puta tjedno s tendencijom porasta.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •