Pokazuje rezultate 1 do 50 od 524

Tema: Zasto su kineske majke superiorne

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa Vidi poruku
    nas nisu tukle drugarice, nego tata s koznim remenom.
    E hebate što južnije to tužnije, nas su tukle i drugarice i drugovi, a onda i mama i tata kad bi došli doma

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

a ljudi dragi ne zna šta bih rekla
    mislim da djeca vole granice jer im pružaju sigurnost, ne možeš danas ovako sutra onako
    osobno su mi skeri internati i te šeme

a što se tiče drugarica kod nas je tukla sa šibom, ali rijetko glavnog bulingaša ( bao opet imam akciju s takvim tipom koji mi gnjavi dijete pa sam nabrijana), uvijek bi frustraciju oko edukacije 31 djeteta iskalila na dvojici kojima jednostavno nije išlo, zanimljivo

a da u novije vrijeme znam dosta roditelja koji su popustljiviji prema djeci -znam
    valjda se iz toga da se u kominizmu ništanije imal prelazi u drugu krajnost koja opet nije dobra

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Po meni te majke maltretiraju svoju djecu, za mene to nije normalno, ali kako je netko napisao, sve je to povezano s mjestom stanovanja, kulturom i načinom življenja. Meni je nepojmljivo da svoje dijete pošaljem kilometrima daleko na školovanje, ali njima je to normalno. Za njih je dobro ovo , a za nas nešto drugo, jedino što me zanima je šta na to sve kažu njihova djeca.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •