Pokazuje rezultate 1 do 50 od 524

Tema: Zasto su kineske majke superiorne

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

flopice

inace, meni je bolje da sutim.
    ja sam kineskinja - mentalno.
    odgajana kao kinezi, a buduci sam zadovoljna sobom onda i odgajam kao kinezi.
    i ne vidim u tome bas nista lose.

sjecam se perioda kad sam u osnovnoj skoli imala 9 predmeta i 14 izvanskolskih aktivnosti.
    vidim vec da ce i kcer slicno jer na neke stvari je mi uspjeravamo i 'tjeramo' a neke sama zarko zeli, a onda za njih ima i snage i volje.

nestrukturiranog vremena moze imati samo za vikedn (i to par sati svaki dan) i preko ljeta (cca mjesec dana, ostalo joj isto popunimo na razen nacine).

i dobra je, vraski dobra

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj anledo prvotno napisa Vidi poruku
    flopice

inace, meni je bolje da sutim.
    ja sam kineskinja - mentalno.
    odgajana kao kinezi, a buduci sam zadovoljna sobom onda i odgajam kao kinezi.
    i ne vidim u tome bas nista lose.

sjecam se perioda kad sam u osnovnoj skoli imala 9 predmeta i 14 izvanskolskih aktivnosti.
    vidim vec da ce i kcer slicno jer na neke stvari je mi uspjeravamo i 'tjeramo' a neke sama zarko zeli, a onda za njih ima i snage i volje.

nestrukturiranog vremena moze imati samo za vikedn (i to par sati svaki dan) i preko ljeta (cca mjesec dana, ostalo joj isto popunimo na razen nacine).

i dobra je, vraski dobra
    Hvala Bogu da mi nisi mama, iako sam i sama sklona oduvijek hrpi akivnosti i popunjavanju vremena, 14 aktivnosti je daleko od bilo čega što smatram zdravim, pa zaboravila bih i koje su da ih ima 14

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •