Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
i meni to ide na živce npr. kad mi neka mama iz vrtića kaže 'Danas imamo ritmiku' odmah je zamišljam kako u trikou pleše pored svoje 5godišnjakinje
ali tješim se da je to samo način pričanja (vrlo iritantan, btw.) - danas imamo temperaturu (a samo je dijete bolesno) i tako
debilno
eto
Ti si stvarno krajnje, al' ono krajnje bezobrazna, kad odričeš ljudima pravo da budu pupčanom vrpcom privezani za svoje dijete i to nježno verbaliziraju .

Joj, ja sam skoro svojedobno otvorila temu o tome, toliko me živcira u svakodnevnom govoru - sada kakamo tri puta dnevno, piškimo šest, papamo mrkvicu, uskoro ćemo tri mjeseca, imamo dva zubića...

o tome da su trudni zajedno s muškim rodom da ni ne spominjem...
no odustala sam od toga jer sam zakjučila da to iz mene proviruje djubre neviđeno, bezosjećajna babetina koja te nježnosti smatra kenjkanjem i tako... uglavnom, začudila sam se kako i ti odjednom
(a onda skužim, pa ti si ovdje na vlasti, ko ti šta može)

Glede djece i zadaća, nikad nisam napisala djetetu zadaću, sve i da to smatram normalnim i dobrim, a ne smatram, gdje bih ja to stigla. Nego, sad ovu moju petašicu treba "naučiti učiti", vidim da ona ne zna kako. Dosad je imala sve petice, a da je skoro sve polovila samo na satu, ali kreću novi predmeti, ona ih uči tri gladne godine, naročito povijest i geografiju, od slova do slova, ne zna izvlačiti samo bitno (a i daju im takav test gdje uopće ne pitaju samo bitno nego trik- tričarije, pa kako će nam se djeca odučiti štreberaja uopće).