Pokazuje rezultate 1 do 50 od 524

Tema: Zasto su kineske majke superiorne

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

lili moja, ne moš pobjeć. ti si kineskinja kako god. podsvjesno izbija
    jadranki npr sigurno ne bi palo napamet promatrati dječju igru s ciljem naslućivanja što djeca vole raditi i čime bi se mogli baviti :D

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    jadranki npr sigurno ne bi palo napamet promatrati dječju igru s ciljem naslućivanja što djeca vole raditi i čime bi se mogli baviti :D
    istovremeno smo pisale sad vidim ovaj tvoj post. ma ja ću tebe...

Al ja to onako bez primisli i namjere, općenito tako promatram ljude i svijet oko sebe da nisam ni svjesna da proučavam samo mi poslije klikne.

Evo moj bratić je bio vrstan matematičar al ono vrstan po pričama roditelja kako je on zbrajao do 1000 a bio mali, na kraju upiše fax koji nema veze s brojkama koji je njegova mama završiala a nikad radila u struci. Ona je tako sretna bila njegovim odabirom al on uopće nije potencijal za to nego za neki tehn.fax. Danas on jadikuje da ne može uopće zamislit da radi ovaj posao do mirovine. Ne kužim di su oni gledali dok je bio mali
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 27.04.2016. at 10:56

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    istovremeno smo pisale sad vidim ovaj tvoj post. ma ja ću tebe...

Al ja to onako bez primisli i namjere, općenito tako promatram ljude i svijet oko sebe da nisam ni svjesna da proučavam samo mi poslije klikne.

Evo moj bratić je bio vrstan matematičar al ono vrstan po pričama roditelja kako je on zbrajao do 1000 a bio mali, na kraju upiše fax koji nema veze s brojkama koji je njegova mama završiala a nikad radila u struci. Ona je tako sretna bila njegovim odabirom al on uopće nije potencijal za to nego za neki tehn.fax. Danas on jadikuje da ne može uopće zamislit da radi ovaj posao do mirovine. Ne kužim di su oni gledali dok je bio mali
    Eh, gledali su u špigl. Ali nije uvijek to do roditelja... Opet ja ko magare na isto mjesto - moj mlađi sin se pokušava upisati u teh.školu jer mu je valjda čudno odabrati nešto drugo kraj roditelja inženjera i brata zaljubljenika u informatiku. I ne mogu ga uvjeriti da ima i drugih stvari... Tako da njegov odabir sigurno ima veze s obiteljskim okruženjem. A opet - koliko ima smisla tjerati ga upisati nešto što JA mislim da mu bolje odgovara? Morat ćemo korak po korak - od svega izvlačiti najbolje. Stvari nisu crno-bijele.

Tako je i ovaj tvoj bratić vjerojatno želio zadovoljiti roditeljsku ambiciju (možda podsvjesnu i nikad izrečenu) jer to ima veze sa sustavom vrijednosti u kući. Uostalom, ja sam u svom vlastitom školovanju napravila potpuno istu stvar - kao dijete inženjera imala sam u glavi fiks ideju da vrijede samo dva studija, medicina i tehnika. Budući da nikako nisam za medicinu, odabrala sam teh.fakultet iako sam po prirodi 110% društvenjak. Na kraju je dobro ispalo, evo radim taj posao već 30 godina jer sam našla svoju kućicu sa zadovoljavajućom kombinacijom tehnike i vještine komunikacije, pa se eto nadam da i moj sin ipak zna što radi. Danas je interdisciplinarnost korisna stvar - gola struka bez npr. stranog jezika ili pismenosti ne znači puno.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku

nikad se ne zna... to ja teoritiriziram dok je jos mal

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku

nikad se ne zna... to ja teoritiriziram dok je jos mal
    Jadranka šta mal 4 god, ne gubi vrijeme nego kreni u opservaciju

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Jadranka šta mal 4 god, ne gubi vrijeme nego kreni u opservaciju
    Opservacijom sam ustvrdila da ce bit veliki za.ebant On kaze policajac... al nesto mi sumnjiv.

Sta ce bit tvoji?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •