OŠ Lovran ili OŠ Opatija??? Dilema, pls pomozite!

Thread: OŠ Lovran ili OŠ Opatija??? Dilema, pls pomozite!

1. iridana2666's Avatar

iridana2666 said:

Default OŠ Lovran ili OŠ Opatija??? Dilema, pls pomozite!

Moram se, moram, odluciti dijete staviti u jednu od ovih skola. Zanima me gdje je vise 'child friendly' i da li se uci engleski od 1. razreda. Lovran mi je malo , Opatija mi se cini nesto bolja? Uf! Koliko ih ima u razredima, kakvi su ucitelji od 1-4, da li imaju slobodnih aktivnosti?
    Zelim stvarno subjektivna misljenja od mama koje imaju djecu u tim skolama jer za sve druge (sture) informacije mogu nazvati skolu. Mame, zelim vase iskustvo!

2. Angie75's Avatar

Angie75 said:

Iridana, nemam djecu ni u jednoj od tih škola, ali sama sam pohađala opatijsku i mislim da je puno kvalitetnija bila i ostala od lovranske.
    E sad, jedino ako ti logistički više paše Lovran, onda mogu shvatiti da se kolebaš.
    Inače, definitivno - Opatija.

3. maggie34 said:

RK Jeretova je super škola, talijanski im je jak (uče ga od nižih razreda), uvijek su među najboljima u Županiji. Za engleski ne znam, ali nije ti problem nazvati školu i pitati.

Radim u jednoj riječkoj školi, pa ovo pišem iz nekog polu-iskustva.
    Sretno!

4. branka0112's Avatar

branka0112 said:

Irridana,
    u Opatiji se uči engleski kao prvi jezik od 1. razreda, djeca uz njega mogu ako žele učiti i talijanski također od 1. razreda. Koliko je koja škola bolja individualna je stvar, do četvrtog razreda najvažnija je učiteljica.
    u Opatiji imaju jako dobar produženi boravak, te imaju mogućnost da starija djeca ručaju u školi što ostale škole na ovom području nemaju.
    Ukoliko stanuješ na području Lovrana, mislim da ćeš morati pisati molbu županiji ukoliko se odlučiš za Opatijsku školu.