Pokazuje rezultate 1 do 50 od 257

Tema: Ukradeno ili krivo obraČunato?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Galija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Na žalost, i ja sam danas oštećena. Na sreću samo za 25kn.

Ovo mi je 13. rasprodaja u nizu na kojoj sudjelujem kao prodavatelj.
    U početku mi skoro na svakoj rasprodaji nije štimala računica. U rasponu od 20kn do 170kn, najčešće 80-ak kn. Zadnjih 5 rasprodaja štima sve u lipu. Ista su iskustva i moje susjede koja na rasprodajama sudjeluje nešto kraće.
    Zbog toga zaključujem da je na rasprodajama s vremenom i stečenim iskustvom došlo do poboljšanja organizacije, sistema rada i kontrole.

Sigurno da je na svakoj rasprodaji bilo krađa i sigurno da se pokoja šifra odljepila i robica završila zaboravljena u kutiji za povrat i sigurno da je pokoja šifra krivo unesena u komp i sigurno da je pokoji komad robice za povrat razvrstan u vrećicu s tuđom šifrom. Ali uz sve to teško je povjerovati da su pojedini prodavatelji oštećeni za toliki novac.

Nadam se da se nitko neće uvrijediti zbog ovoga što ću sada napisati, ali možda bi trebalo porazmisliti i o mogućnosti da je netko malkice zavirio u koverte.
    To mi je vrlo teško vjerovati, ali uvijek postoji i ta mogućnost.

Volonteri, izuzetno cijenim vaš rad i trud i ispričavam se ako sam nekoga od vas uvrijedila.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Galija prvotno napisa Vidi poruku
    sigurno da je pokoja šifra krivo unesena u komp
    ovo je sada isto nemoguće.
    prije se i moglo dogoditi, ali je onda uvedena kontrolna šifra i ne postoji mogućnost zamjene znamenki ili nešto.

što se tiče zavirivanja u koverte, to je takav mehanizam kontrole, da bi svih 6 cura koje rade na tome, morale biti - lopovi.
    i to je takva "mašinerija" da bi samo jedna krađa zaustavila cijeli proces.
    jedna čita cifru
    druga broji
    treća kontrolira iznos
    četvrta ubacuje u kovertu i kontrolira da šifra s ugovora odgovara šifri s koverte
    peta savija ugovor i ubacuje unutra
    šesta pogleda je li sve unutra i lijepi kovertu

sve se događa ne 4 spojena stola, svi gledamo jedni u druge...

i zapravo se u ovih 26 rasprodaja maksimalno 10 puta dogodilo da ne štima količina novca.
    uvijek je stvar u samoj odjeći.

uvest ćemo kontrolu volonterki na primopredaji.
    nema druge.
    Posljednje uređivanje od apricot : 20.02.2011. at 10:09

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •