bilo je dvoje ljudi kojima je bilo 100kn manje u kuverti. To je lapsus budući se kuverte pakiraju tako da jedna piše iznos (iz kompa), a tri za redom provjeravaju novce (slažu u kuvertu i broje) i po jedna novčanica od 100kn je il ispala il jednostavno-slučajno nije stavljena. Nema se tu što krast, odmah se vidi sve.
Ako se te dvije stvari ne podudaraju (iznos na kuverti i novci)-to se odmah vidi-odmah izbrojiš krivo tamo ili doma.
Ako je iznos na kuverti piše krivi, tj. ako se zaradilo više nego piše, to je kriv onaj ko piše na kuvertu, tj. sad ja. A onda vam se to nebi podudaralo s onom potvrdom o donaciji-to se radi programski. Dakle, odmah bi vidjeli da je napisano krivo.
Curama koje su se javile meni sa šiframa, provjerila sam situaciju u blagajni-i ta je takva da je ostalo po kompu puno više komada nego je ostalo njima u vrećici-hoću reći-jasno je da ne fali novaca nego robice
znam da je curama to svejedno grozno. A nama je puno gore nego opcija jedan-jer znamo da više ne griješimo u ničemu u tijeku rasprodaje što možemo instant-popravit, osim u činjenici da ne možemo promijeniti ljudsku prirodu i situaciju.
Tako da stvarno trebamo savjete u tom smjeru, bilo da se krade van, bilo unutra, bilo di.