Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: beba 2,5 mj. neugodan miris iz uha

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno beba 2,5 mj. neugodan miris iz uha

Imam bebu od 2,5 mj. i danas nakon kupanja joj je počelo smrduckat iz lijevog uha. Tražila sam malo po netu i izbacilo mi je svašta. Uho ga sigurno ne boli, ponaša se normalno, jede, smije se...
    On je trenutno na ab (Almacin) 3x2,5ml svakih 8 sati zbog streptokoka u oku, tak da mi je ovo s uhom baš čudno.

Da li je ko imao sličan problem?

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Jesi li sigurna da je iz uha, a ne iza uha ?
    Iza uha, uške - se stvara žuta nakupina i ako si ga prala i sa vodom namočila
    moguće je da se osijeti taj miris. Inače to možeš maknuti nježno sa malo ulja.

Ako to nije to , e onda ne znam.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

nije iza uha, to mu stalno čistim, baš je IZ uha
    iza uha nema ništa...

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mojem jednom djetetu je maltene od rođenja smrdilo iz uha, a drugom su smrdile noge.
    to je jednostavno tak, ne mirišu sve bebe ko bomboni

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
    mojem jednom djetetu je maltene od rođenja smrdilo iz uha, a drugom su smrdile noge.

Joj, Zara, nemoj se ljutiti što se smijem.
    Moguće da mu se u uhici nakupilo te smole (mi ju nazivamo smokijem ) pa se to osjeti.
    No, nemoj previše čačkati.
    Ako te baš jako zabrinjava, odi do pedijatra pa da pogleda. Bit ćeš mirnija.
    A mojoj zna smrditi i iza uha i iz uha. Naime, svaki dan si ona sama čisti uši pa se eno žute već neko vrijeme, nikako da je uhvatim u šrafštok i sredim

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

da mu smrde noge stvarno ne bi bila zabrinuta

iz uha mu do jučer nije smrdilo uopče, ali ono niti malo,a sad ga osjetim s metra udaljenosti
    pa je to razlog zašto sam zabrinuta

po uhu ne čačkam nikad

i ne nije mi prvo dijete pa da ne znam što je "normalan miris" iz uha

do pedijatra planiram u ponedjeljak, ali sam se nadala da je netko možda imao sličan problem (osim smrdljivih nogu)

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

eli je smrduckalo uho zadnjih dana. čistila sam iza i malo unutra (znam da to baš nije dobro). a kad ono iznad uha sloj zmazanoće koji je možda od rođenja? osjećam se kao majka nehigijeničar.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Mojoj maloj (1.5god) se to desilo par puta, baš smrad. Ped. i još jedna doktorica su mi rekle da je to od kupanja, uđe malo vode u uho i pomješa sa smolom, i stvara taj neugodan miris ( Čitaj SMRAD). I ništa samo su mi reli da pazim priliom kupanja da voda ne uđe u uši.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Zara, što ti je pedijatrica rekla?
    Nadam se da je sve ok.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Moji su već veći, ali mi takve stvari rješavamo ovime:
    http://www.oktal-pharma.hr/hr/zastupstva/proizvod/151/

To su kapljice na bazi ulja. Navečer nakapam kako piše (4-5 kapi) i djeci stavim ručnik na jastuk. Do jutra iscuri iz uha sve što se unutra skupilo. Ne treba ništa posebno čistiti, nego samo ono što vidljivo izađe obrisati vaticom.

Za bebu je vjerojatno dosta 1 kapljica. To nije nikakav lijek, nego samo otapalo, pa bih se ja uredno usudila to primijeniti i kod bebice. Pitaj pedijatra za svaki slučaj.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

A nije dovoljno očistiti sa prstom i maramicom samo ondaj vidljivi dio. Pa to ima funkciju čuvanja uha ili?

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

samo ću se kratko ubaciti.
    nećaku je isto tako neugodno mmirisalo iz uha i napravili su bris pa našli neku bakteriju. čini mi se da je bio stafilokok, ali zaista nisam sigurna.
    doduše, nećak mi ima 9 godina, ali nije naodmet provjeriti.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Tulipanka1 prvotno napisa Vidi poruku
    samo ću se kratko ubaciti.
    nećaku je isto tako neugodno mmirisalo iz uha i napravili su bris pa našli neku bakteriju. čini mi se da je bio stafilokok, ali zaista nisam sigurna.
    doduše, nećak mi ima 9 godina, ali nije naodmet provjeriti.
    meni je također ostalo u sjećanju s neke starije teme da neugodan miris iz uha može biti znak neke bakterije ili upale.
    Javi se pedijatrici i pitaj za mišljenje.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Kod Jane je bio užasno neugodan miris, curilo je iz uha, bilo onak sluzavo. Njoj se to dogodilo tjedan dana nakon ugradnje cjevčica, bili smo na hitnoj (iako ju baš ništa nije bolilo), orl specijalist je prema smradu zaključio o kojoj se baketriji radi. Dobila atb. kapi, ali i atb. da brže prođe. Radilo se o bakt. pseudomonas.

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mojoj maloj se uvijek osjeti onaj voskić iz uha, nekad manje, nekad više.
    Mi to u pravilu ne čačkamo puno jer mislim da to štiti uho. Radije bi da ima malo miris a da nema upalu, nego obrnuto.
    Kad joj se baš vidi žuto, onda to lagano izvućem sa štapićem i to je to.
    Dosad, da pokucam u drvo, nije imala upalu uha, a ja se toga grozim jer mi je još iz djetinjstva trauma te boli...

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

pozdrav,
    nadam se da si brzo rjesila problem , ja se nalazim u identicnoj situaciji , beba 2,5 mjeseca, iz lijevog uha poslije kupanja malo pojacan iscjedak koji ima neugodan miris, ali beba je skroz ok!
    interesuje me sta je pedijatar rekao i da li da vodim bebu doktoru?
    hvala

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

vi mirišete bebino uho? nije mi to nikad palo na pamet, sreća da sad spava odmah bi je išla mirisat

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

a drugom su smrdile noge.
    Ja sam bila uvjerena da ne postoji beba kojoj ne smrde noge :/ Ili sam ja bila te sreće da svojih 3 djece od rođenja ne mogu ljubiti u nogice bez da mi se počne rigati? A tek ispod pazuha....

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ha ha moje treće eto uopće ne smrdi, sad konačno uživam u bejbi mirisu, ajde da sam i to doživjela LOL

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Hajde, lijepo je znati da i to postoji! Ja uživam u bejbi mirisu samo sat poslije kupanja...kupam ih navečer, pa idu brzo spavati, a do jutra opet štinkaju- začarani krug

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

mome smrde noge kisele.hehe. a inace baby miris.gosti kad dodu kažu da kuca miriše po bebi.a ja to više ne kužim.ja odma pomislim na pelene hehe

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •