Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Broj otkucaja srca

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

[QUOTE]
    Citiraj Eva Maria prvotno napisa Vidi poruku
    slažem se. ja sam bila na ctgu i baš su jako varirali otkucaji do toda da se u 2 navrata samo neka crtica pojavila. kao da ih nije bilo. al moj je miš bio jaaako aktivan i baš mu je smetao ctg i jako se ritao tak da mislim da je to uzrok.
    al stvarno ako misliš da bi to bio razlog nekakvog stresa ili panike svakako nazovi dr, pa će ti biti lakše, ili ako misliš da je povezano sa vrtoglavicom..

I ja bi baby watcher [/QUOTE
    ]

Pa da se i ti nerviraš ko koksy?

koksy, to je sve skoroz ok.
    moje dijete je kardiološki pacijent i naš pedijatar nam je dao mjerač otkucaja i saturacije (opskrbe tkiva kisikom) koristim ga izuzetno rijetko, samo u akutnim stanjima (prehlada ili kad dijete izgleda loše), da mjerim često bacalo bi me u depresiju.
    Evo ja bih brojala bebine pokrete na dnevnoj bazi , pa ako mi je nešto čudno , upotrebila bih BW.
    koksy, znaš da kužim tvoju zabrinutost.
    Posljednje uređivanje od sirius : 21.02.2011. at 07:45

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno

[QUOTE=sirius;1820232]
    ]

Pa da se i ti nerviraš ko koksy?

koksy, to je sve skoroz ok.
    moje dijete je kardiološki pacijent i naš pedijatar nam je dao mjerač otkucaja i saturacije (opskrbe tkiva kisikom) koristim ga izuzetno rijetko, samo u akutnim stanjima (prehlada ili kad dijete izgleda loše), da mjerim često bacalo bi me u depresiju.
    Evo ja bih brojala bebine pokrete na dnevnoj bazi , pa ako mi je nešto čudno , upotrebila bih BW.
    koksy, znaš da kužim tvoju zabrinutost.
    Ovo sa pokretima sam ja radila neko vrijeme, zatp što mi je dr. rekao...
    Ležala sam sat vremena (dakle bila mirna) i brojala koliko puta se Noa ritnuo (to nisam radila u ranoj trudnoći, nego tamo poslije 30tog tjedna)... ispalo je na 12 puta... ja zovem doktora jel to u redu, on meni "draga, znam da ti falim već, al nećemo se još vidjeti, vaše dijete je samo malo živahno, da je bilo manje od 5 pokreta u tih sat vremena, onda bi imala razlog za zabrinutost"..

Probaj Koksy s time što ti Sirius kaže kako sam i ja radila, i molim te taj baby watcher spremi u neku ladicu, opusti se i uživaj u trudnoći, bebice su nam ponekad živahne, ponekad lijene...beba prati tvoj ritam, pa tako dok se ti budeš kretala rijetko kada češ ju osjetiti, a opet dok se smiriš, onda će bebač imati svoju utakmicu...

Ja ga naime sad osjetim u svakom trenu (36+3) dok sjedim, dok ležim, dok hodam, samo mi se trbuh pretvori u neki čudan geometrijski lik...

Evo jesam link gdje je sve pojašnjeno..
    http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...=149&Show=2160

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •