[QUOTE=sirius;1820232]
]

Pa da se i ti nerviraš ko koksy?

koksy, to je sve skoroz ok.
moje dijete je kardiološki pacijent i naš pedijatar nam je dao mjerač otkucaja i saturacije (opskrbe tkiva kisikom) koristim ga izuzetno rijetko, samo u akutnim stanjima (prehlada ili kad dijete izgleda loše), da mjerim često bacalo bi me u depresiju.
Evo ja bih brojala bebine pokrete na dnevnoj bazi , pa ako mi je nešto čudno , upotrebila bih BW.
koksy, znaš da kužim tvoju zabrinutost.
Ovo sa pokretima sam ja radila neko vrijeme, zatp što mi je dr. rekao...
Ležala sam sat vremena (dakle bila mirna) i brojala koliko puta se Noa ritnuo (to nisam radila u ranoj trudnoći, nego tamo poslije 30tog tjedna)... ispalo je na 12 puta... ja zovem doktora jel to u redu, on meni "draga, znam da ti falim već, al nećemo se još vidjeti, vaše dijete je samo malo živahno, da je bilo manje od 5 pokreta u tih sat vremena, onda bi imala razlog za zabrinutost"..

Probaj Koksy s time što ti Sirius kaže kako sam i ja radila, i molim te taj baby watcher spremi u neku ladicu, opusti se i uživaj u trudnoći, bebice su nam ponekad živahne, ponekad lijene...beba prati tvoj ritam, pa tako dok se ti budeš kretala rijetko kada češ ju osjetiti, a opet dok se smiriš, onda će bebač imati svoju utakmicu...

Ja ga naime sad osjetim u svakom trenu (36+3) dok sjedim, dok ležim, dok hodam, samo mi se trbuh pretvori u neki čudan geometrijski lik...

Evo jesam link gdje je sve pojašnjeno..
http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...=149&Show=2160