-
koksy meni se čini korisnije u takvim situacijama izmjeriti tlak ako imaš doma tlakomjer - jer uzrok vrtoglavice i slabosti može biti i vrlo nizak i vrlo visok tlakšto bez mjerenja nemožeš znati.
Meni su takve situacije vrlo česte, ali mjerim tlak i tada on bude 85/55, uzmem neku tekućinu i nešto slano i malo u horizontalu dok to ne prođe.
Ne znam koliko je baby watcher pouzdan - samo se sjećam kad sam bila na kontroli CTGom da sam se prepala kad sam na ispisu odjednom vidjela da su otkucaji pali na 90. Onda je dr pomaknuo CTG i zapisa na traku da su to majčini otkucaji, ako CTG može griješiti (ili je to zbog pomicanja bebe) i bilježiti povremeno majčine otkucaje umjesto bebinih onda možda može i taj watcher.
I razumijem tvoj strah, imam iza sebe jednu biokemijsku trudnoću, jedan missed abortion u 12. tjednu, jednu MPo trudnoću...i dobre godine na leđima.
Svakako ti preporučam da pratiš tlak, neće se bebi desiti nešto zato što ti imaš tako niski tlak, ali ti si tada uplašena i stvarno se možeš negdje skljokati...zato lijepo u horizontalu ako je to slučaj i čekaj da prođe.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma