znate ono kad im treba skroz čista kost, da vide vrstu oštećenja.
kuham koljenicu satima, da joj otpadne meso, pa da kost posluži Orki za maskenbal (bit će pražena).
dokle to treba kuhati?
kad će to meso otpasti?
znate ono kad im treba skroz čista kost, da vide vrstu oštećenja.
kuham koljenicu satima, da joj otpadne meso, pa da kost posluži Orki za maskenbal (bit će pražena).
dokle to treba kuhati?
kad će to meso otpasti?
Mislim da zavisi cija je koljenica bila. 2.3 sata vjerujem da ej dovoljno.
Totalno si me zaintrigirala naslovom teme
Pa kad je meso skuhano ti ga fino skini koliko ide pa stavi jos samu kost da se kuha, prije ce tako otpasti jos ono malo sto ostane nego mrga mesa.
Kajaznam, mozda grijesim...
veprova
a kuha se već 4 sata
sad će doći ivarica iobračunati mi koliko plina sam potrošila
a još nemam ni dovoljno velik lonac, pa sad kuham samo jednu stranu
a toliko će mi trebati i za drugu
pa da
ili otići u dućan po onu gumenu, za kućne ljubimce
ali, misliš da su to u špiljama imali?!
Posljednje uređivanje od apricot : 20.02.2011. at 16:32
što je pražena
uf, ne mogu obrisat, shvatila sam
pra-žena
Posljednje uređivanje od makita : 20.02.2011. at 16:57
ivarica je ne bi ni kuhala, dala bi je pracovjeku da je oglodje![]()
vidim da je ovo tema s puno potencijala
već je vidim na 3. strani
inače odlična ideja za maškare
odlična
evo, doniejla sam iz garaže onu veliku posudu za pečenje mesa
i stavila na dva kola da se kuha
i ulila litru alkoholnog octa
i dvije šake soli
e ako gospođica nakon svega odluči da želi biti tratinčica, mlatnut ću je obom koščurom po glavi!
Čuj, stara, a da nisi ti 'slučajno' nekog koknula, pa sad tu kemijaš i skrivaš dokaze??? Haaaa???![]()
sad ću uslikati muža i djecu i staviti slike!
nego, sad kad se fino počelo odvajati... izgleda da sam uzela krinu kost.
nisam uzela onu koja će izgledati kao u crtiću, nego onu U koju naliježe zglob.
pa će izgledati ko odeblji štapić.
jadnalisam.
(a mogla bih nalijepiti zglob)
Posljednje uređivanje od apricot : 20.02.2011. at 18:15
Mislim da ćeš je na kraju moliti da bude tratinčica!![]()
jednostavnije bi bilo da si je oglodala , definitivno, ili dala nekom psu da je oglođe
pa oglodala sam je, ali su ostali oni čvrsto prilijepljeni komadići, ostaci tetivica...
ovako sad super izgleda
i još ću u ova dva tjedna kuhati i pileće, da napravim ogrlicu
zna li netko čime bih ih mogla probušiti.
ili da odnesem zlataru, pa da mi probuši pištoljem za uši
i trebaju mi neke duže i tanje da joj zabodem u kosu.
koščata neka tema!
jel imaš malu bušilicu, ili nešto takvoga? npr. neki baterijski izvijač ili nešto?? (pitaj me kako znam alate...)
imam ja IXO pa ti mogu ja to probušit, mali radi sve i svašta...
zamisli zlatara dok mu dođeš s kostima da ih probuši??![]()
e i da, a da jednostavno odeš u najbližu mesnicu i pitaš da li imaju kostiju i da li možeš izabrati nekaj?
Umirem, jer A.upravo gleda dokumentarac o pracovjeku, pa ti iz prve ruke mogu reći da u vodu ubaciš i par govedjih koža za haljinicu i cipke! I da, nijedna nema u kosi pileća krilca! Ajme, pišam od smijeha! :rofl:
zašto jednostavno malena nije htjela biti štrumfeta??
ja se sjećam da smo mi ko klinci jednom bili mumije, i da smo potrošili hrpu zavoja i da su nas starci zatukli skoro, ali odnijeli smo prvu nagradu, imali smo i grobara i sarkofag...
Da si mi barem javila na vrijeme, imali smo pileća krilca za ručak, a ručalo nas je 6 ,
mogla si dobiti za ogrlicu odmah danas, ovako, sve završilo u psećim zubima
Koji cirkus!
Inače, to s promjenom ideja o maskama je redovita pojava - evo ja sam upravo naheklala vrh crnog hohcilindra (za mađioničara) ali sinek se odlučio biti papiga iz Šegrta Hlapića. Barem me riješio muka... I svake godine tako. Blaženi moj stariji sin - on će biti Rimljanin i treba mu samo jedna plahta za togu i dvije grančice s višnja-lovora ispred kuće.
a da kosti ne busis vec sa silikonskim pistoljem ih nalijepis na neku spagu? tako smo to mi izveli, jos smo imali i onu govedju suplju na lancicu...odlicna ideja za maskare.
umireeeeeem
i nudim mini bušilicu za kosti ako ti bude trebalo tj. ako ne mlatneš dijete po glavi s košćurinom/grančicom pa promijeni mišljenje i poželi biti - štrumfeta![]()
Upravo tako. Moje su na tankoj struni, malo duzoj, pa ih bacim tu i tamo iz ruke da gatam...
Moji su veceras po selu hodili obuceni u viteza i kostura. To imamo od prosle godine, al sutra moramo krenuti u novi projekt.
upravo tako!
i samo se vi sprdajte.
kaže muž da ima super bušilicu i usko svrdlo, tako da ćemo ovh dana bušiti kosti
kinderice, ako kakvoga noja budete imali sljedeće nedjelje za ručak, onda ću osobno doći po nožicu. taman će mi doći.
marta, ti si jedina ozbiljna ovdje, kako da napravim toljagu?
Slijedeći tjedan sam na putu, ništa od mene
Toljagu napravi od pak papira , onog smeđkastog
Cuj, prava toljaga bi bila preteška, pa ja za takve stvari uvijek kaširam. Znaci, drvofix, stare novine, krep traka i tempere ili akrilne boje. Od starih novina napravip toljagu koju oblikuješ pomocu krep trake. Drvofix razrijediš vodom da bude tekući i zatom kistom lijepiš komade novina na onu oblikovanu toljagu. Kad se osuši, a suši se brzo, obojaš.
zar je pražena imala toljagu od pak papira?!![]()
Kupovala? Ja?
Draga, ti si friška na forumu...
Ovako ide - krinku imamo neku staru crvenu, na nju će se namontirati papigin kljun od obojenog papira. Šešira imamo nekoliko - crni polucilindar (stariji sin je lani bio Charlie Chaplin), zeleni kačket (koji je ranije bio glava Schnappi krokodila i zelene žabe, po potrebi).
Krila - od kartona se izrežu odvojeno, ko za anđela s dječjih crteža, poveže ih se zajedno širokom gumilastikom od gaća. Od iste te gume naprave se "tregeri" (kao za ruksak) i krila se "obuku" na zelenu odjeću. Rep? Ne znam još.... nešto slično, možda žrtvujem šarene indijanske perjanice, a možda perušku od prašine. Ako baš bude moralo biti zeleno, radit će sprej ako budem jako lijena i ako mi se bude žurilo.
Druga varijanta za krila - zašiti na rukave hrpe zelenih traka. BUmo vidli. Sve ovisi da li će djeca u kostimima sjediti u školi cijeli dan ili će se presvlačiti. Ako će sjediti cijeli dan, kostim mora biti mekan. Snaći ću se ja....
A onaj cilindar bih baš i mogla završiti, trebat će djetetu za mađioničarske trikove.
Blagoglagoljivost je sinu bogomdana ili možda od matere...
Posljednje uređivanje od Peterlin : 20.02.2011. at 21:00
ne bi bilo loše napraviti neku radionicu na kojoj bismo izrađivale kostime i pomagale jedna drugoj.
ja nisam sigurna kako je moja mašina ispravna, pa ću sašiti na ruke, a bilo bi super da mi netko to proštepa dok ja radim nešto za neko drugo dijete.
Ne boj se andynoa, nisi nikud zakasnila.
Posljednje uređivanje od marta : 20.02.2011. at 21:28