Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Porodiljni!!!

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno Porodiljni!!!

nisam našla ovu temu, .pa oprostite ako se ponavlja. zanima me postupak...., za 15 dana idem na porodiljni, 45 dana prije termina poroda. što mi treba, dali nosim i dalje normalno doznake na socijalno ili??ili idem kod dokt po neki novi papir za otvoriti porodiljni??HVALA

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ginekolog ti daje potvrdu koju nosiš izabranom liječniku opće prakse, koji ti pak daje papir s kojim možeš otvoriti rodiljni u HZZO-u. Nisam ziher, pa će ti netko drugi odgovoriti da li taj papir prethodno moraš odnijeti u firmu. Znam da iz firme moraš uzeti obrazac na kojem su ispisani iznosi tvojih posljednjih 6 plaća i odrađenih satnica.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

s obzirom da si koliko sam skužila na komplikacijama, doktor opće prakse će ti zatvoriti bolovanje i otvoriti porodiljni...te doznake nosiš kao i do sada na HZZO...
    kad rodiš na HZZO ćeš odnijeti bebin rodni list i riješiti papire za jednokratnu pomoć i onda si slobodna do bebinih 5,5 mjeseci kada moraš doći produžiti roditeljski

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

da na komplikacijama sam.ja vodim trudnocu privatno,a moja dokt opće prakse mi daje doznake i sve što mi treba. pa me zanima dali mi ginekolog mora upisati nešto u trudničku knjižicu da bi otvorila porodiljni,pa da to kopiram i odnesem doktorici,kao do sada što sam svaki mjesec kopirala najnovije nalaze pa uzimala doznake..

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

negdje bi već trebao pisati datum poroda pa mislim da je to dovoljno...ili ti može u trudničku napisati samo pod neku napomenu: od tog i tog datuma otvoriti porodiljni

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    s obzirom da si koliko sam skužila na komplikacijama, doktor opće prakse će ti zatvoriti bolovanje i otvoriti porodiljni...te doznake nosiš kao i do sada na HZZO...
    kad rodiš na HZZO ćeš odnijeti bebin rodni list i riješiti papire za jednokratnu pomoć i onda si slobodna do bebinih 5,5 mjeseci kada moraš doći produžiti roditeljski
    Da tako je, ja sam sredinom mjeseca rješavala taj prijelaz sa komplikacija na porodiljni i nosila na hzzo zadnje doznake od komplikacija i papire za početak porodiljnog i to ti vrijedi sve do tvog termina poroda... onda prijavljuješ bebu, pa si sve do 5 mjeseca dijetetovog života slobodna dok produžuješ porodiljni ili će te zamjeniti muž drgih 6 mjeseci.

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    da na komplikacijama sam.ja vodim trudnocu privatno,a moja dokt opće prakse mi daje doznake i sve što mi treba. pa me zanima dali mi ginekolog mora upisati nešto u trudničku knjižicu da bi otvorila porodiljni,pa da to kopiram i odnesem doktorici,kao do sada što sam svaki mjesec kopirala najnovije nalaze pa uzimala doznake..
    Ne treba ti ništa pisati u knjižicu, čak niti ne moraš ništa kopirati, doktor opće prakse će ti samo zatvoriti komplikacije i otvoriti porodiljni. Bila prije koji dan kod doktora i rješavala za porodiljni.
    Posljednje uređivanje od katarinam : 25.02.2011. at 16:16

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ok, hvala puno. onda cu za dva tjedna otici samo kod doktorice da mi zatvori bolovanje i otvori porodiljni i to je to. i odniti na socijalno.

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

Tako je, tako sam barem ja sve obavila, ništa drugo nije bilo potrebno. A valjda pravila vrijede svugdje podjednako

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •