Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: inhalator pitanje

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno inhalator pitanje

Dakle, treba nam inhalator za dijete, 2.5 godine.
    Radi zimskih prehlada, kašljanja, začepljenog nosa....
    Ma, znate, uostalom kako to ide.
    Koji inhalator preporučujete, gdje kupiti, cijena?
    Da li osim fiziološkom otopinom inhalirati još sa nečim ( eterična ulja??? )
    Koliko inhalator pomaže u svemu tome?
    Hvala!

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

rado bi ti pomogla ali i ja sam u istoj dilemi
    doktorica preporučila da kupimo inhalator za malog(4ipol).
    u apotekama na krku nemaju ništa s tim da su rekli da mogu naručiti a ja neznam točno šta,a neznaju ni oni- :? :? :?
    srečom suprugov otac živi u austriji pa će nam se on malo raspitati tamo u apoteci ako nešto saznam javim ti

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Za inhalator vam je bitno da su čestice veličine od 3 do 5 mikrona, tako da u slučaju potrebe na njega možete dati i lijek, kad ga već kupujete.

Ja sam, po preporuci naše pedijatrice, kupila inhalator od firme FESTTA, vidi
    www.festta.hr , takav inhalator ona ima u ambulanti, a koštao je oko 800 kn.

Ja Leu inhaliram samo fiziološkom otopinom, a sigurno da se u inhalator može staviti i kakvo eterično ulje, mogu se stavljati i Bisolex kapi, a naravno i lijekovi - samo se o tome svakako posavjetujte sa pedijatrima.

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Mi smo nedavno kupili inhalator i to bas namjenjen djeci. Firma je Microneb a uvoznik je Kvantum-tim iz Zagreba. Stvarno sam prezadovoljna s njim. Ima vise nastavaka, dudu varalicu za inhalaciju gornjih disnih puteva, masku i jos jedan usni nastavak a moguce su tri opcije inhaliranja. Pogodan je i za tretmane astme.Cak je i oblikom kao igracka da se dijete ne prepadne. Moj misic Mihael ima 10,5 mj. i inhalirali smo ga pretezno sa dudom ili maskom kad je bio prehladjen i to nas je spasilo. Ja bi mu stavljala otopinu sljeza sto bi inace kapala u nos. U ovaj inhalator mozete staviti i dexazol ili neki drugi ljek po potrebi.

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

i cijena mu je 483,00 kn..

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Mi smo nedavno kupili inhalator, proizvođač Medisana, oko 700kn. U uputama piše da se NE SMIJU stavljati ETERIČNA ULJA! Zadovoljni smo, iako moja ribica nije luda za inhaliranjem pa mi to uglavnom radimo "skrivećki", kad spava

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da li je netko od vas čuo da se inhalator može uzeti preko recepta?
    Navodno da ima takve mogućnosti, ali ja ne znam kako se za nju izboriti.
    Ja imam dvoje astmatičara i jednu bronhitičarku, pa bi svakako uzeli inhalator.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ne znam, Poslid, iako bi bilo normalno. Inače, moja nećakinja je plaćala 20/kn po inhaliranju kod dr., iako je asmatičar

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

ja zanam da se lijek za inhalator tj u našem slučaju ventolin može dobiti na recept a za inhalator neznam.meni inhalator stiže u utorak pa vam javim koji i kakav

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

mima hvala!poslušala tvoju preporuku i kupila isti.jako sam zadovoljna koristim ga i za nou-4.5godina i za noami-2mjeseca.toplo ga preporučam svima kojima je potreban

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •