Pokazuje rezultate 1 do 50 od 137

Tema: suhe crvene flekice

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lasada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Po nađšem iskustvu jer i moja curica tako ima može biti, prašina, pelud koja je sada najintenzivnija pa i hrana.
    Ne znam koliko ti je stara curica ali Laru smo vodili na testiranje sa 12 mjeseci i 14 dana starosti u dječju bolnicu na Srebrnjak.
    Bitno je i koliko već dugo koristite datu terapiju koja je prepisana djetetu, jer ako nije dovoljno dugo 2-3 mjeseca i duže možda još nije počela terapija dovoljno dobro djelovati a možda je i preslaba, tj. ne djeluje dovoljno učinkovito.
    Mi smo isprobali 5-6 krema / losiona / kupki.
    Ovo sad što naša Lara ima je nešto opet novo, vidjet ćemo što nalaz kaže ( nalaz krvi je uredan, još brisevi nosa i grla), ali ne gine nam ponovo alergijsko testiranje
    Dijete može imati i AD ( atopijski dermatitis) i alergiju na hranu i to može ići zajedno.
    Lara je alergična na KM (kravlje mlijeko), pa pije kozje mlijeko i na LJešnjak jako.
    trenutno lijeska cvijeta ( ima rese) pa od toga ima jako crvenilo.
    Nadam se da sam barem malko pomogla.
    Upitajte liječnika za mogućnost testiranja na kožne i nutritivne (hrana) alergene, znači obje ruke testirati.

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    sori mame, al ne kužim - i moja ima suha područja na tijelu i na licu jednu veliku fleku koja ponekad postane crvena, najčešće nakon vrtića...e sad, bili smo kod dermatologa i rekao nam je da ima AD i dobili dvije kremice (jednu homeopatsku i jedan losion za tijelo - zaboravila kak se zovu) i kad je doma za vikend ta fleka nije crvena, vidi se da je taj dio na licu suši ali nije crveni, ali kad dođem po nju u vrtić, baš joj bude žarko crveni - što to znači?
    moje pitanje u biti je - ako ima dijagnosticiran AD, da li to isključuje alergiju na neku hranu ili jedno ide sa drugim?
    Posljednje uređivanje od lasada : 12.04.2011. at 18:24

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •