Pokazuje rezultate 1 do 50 od 137

Tema: suhe crvene flekice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
    i nemoj je kupati svaki dan, nikako, djeca s AD se kupaju svakih par dana, što rjeđe to bolje. moja se kupa jednom tjedno.
    S ovim se slažem u potpunosti, a to nam je savjetovao i dermatolog. Također je rekao da treba u vodu dodati uljne kupke ili malo maslinovog ulja i nikako predugo namakati bebu u vodi.
    Nije beba prljava, pa da je se kupa svaki dan, a pelensko područje ionako pereš kad god se zaprlja.

I ne treba ju previše utopljavati, jer kao što je netko već napisao, znojenje pojačava dermatitis.

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Neve prvotno napisa Vidi poruku
    S ovim se slažem u potpunosti, a to nam je savjetovao i dermatolog. Također je rekao da treba u vodu dodati uljne kupke ili malo maslinovog ulja i nikako predugo namakati bebu u vodi.
    Nije beba prljava, pa da je se kupa svaki dan, a pelensko područje ionako pereš kad god se zaprlja.

I ne treba ju previše utopljavati, jer kao što je netko već napisao, znojenje pojačava dermatitis.
    I kod utopljavanja ja griješim, meni je uvijek zima, a obučem ju ko i sebe, pa kad vidim da joj je vruće čudim se, ali ju skidam. Pazit ću malo više i na to. Recimo njoj kod spavanja uz bodić dugih rukava i pidžamicu sa stopalima uopće ne treba pokrivač ili neka najtanja dekica eventualno, uvijek se otkrije, a i nema znakova da joj je hladno, ako ju pokrijem kao sebe s populom i dekom, mala se znoji, dok je meni u isto vrijeme hladno.
    MOžda stvarno s ovim jednostavnim promjenama bude bolje! Nadam se!
    HVala!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •