Pokazuje rezultate 1 do 50 od 137

Tema: suhe crvene flekice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
    i što kaže pedijatar?
    Bili smo jučer kod pedice, ali nisam stigla na forum.
    Kaže AD, s tim da se naša pedica još jednom "dokazala" i potvrdila da mi je bolje tražiti dijagnozu na forumu nego kod nje. Ja sam Elu skidala i pričala isto šta sam i napisala ovdje, a ona se nagnula preko stola (sjedi za računalom, uvijek), virnula i kaže da idemo dermatologu. Nakon skoro 2 sata čekanja u čekaonici s kozicama, gripom i ostalim....
    Tipka ona svoje, jer to joj je uvijek navažnije da sve detaljno zapiše, a tek kad sam ju pitala da li bi to mogao biti AD, ona kaže "aha-je-je". Napisala je da ne jede orašaste plodove, smokiće, čokolino i (šta ne jede ne inače nikada) i konzervanse i obojane sokove (tu ćemo dodatno pripaziti iako i ovo stvrno izbjegavam koliko mogu). Sve šta sam znala i prije, jedino šta smo dobili Fenistil kapi i to joj izgleda pomaže, jer je danas stvarno dosta bolje, crvenilo je vrlo blago i čini se kao da prolazi.
    U svakom slučaju, bolja, brža, detaljnija i daleko pažljivija dijagnoza od cura s foruma nego stručnjaka.
    Naručili smo se kod dr. Pustišek u Klaićevoj ali tek 2.5. To mi je dugo čekanja, iako mi se sad čini da će proći, ali ipak svakako idemo dermatologu pa ćemo još zvati u Vinogradsku ii nekog od privatnika.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj nela08 prvotno napisa Vidi poruku
    Bili smo jučer kod pedice, ali nisam stigla na forum.
    Kaže AD, s tim da se naša pedica još jednom "dokazala" i potvrdila da mi je bolje tražiti dijagnozu na forumu nego kod nje. Ja sam Elu skidala i pričala isto šta sam i napisala ovdje, a ona se nagnula preko stola (sjedi za računalom, uvijek), virnula i kaže da idemo dermatologu. Nakon skoro 2 sata čekanja u čekaonici s kozicama, gripom i ostalim....
    Tipka ona svoje, jer to joj je uvijek navažnije da sve detaljno zapiše, a tek kad sam ju pitala da li bi to mogao biti AD, ona kaže "aha-je-je". Napisala je da ne jede orašaste plodove, smokiće, čokolino i (šta ne jede ne inače nikada) i konzervanse i obojane sokove (tu ćemo dodatno pripaziti iako i ovo stvrno izbjegavam koliko mogu). Sve šta sam znala i prije, jedino šta smo dobili Fenistil kapi i to joj izgleda pomaže, jer je danas stvarno dosta bolje, crvenilo je vrlo blago i čini se kao da prolazi.
    U svakom slučaju, bolja, brža, detaljnija i daleko pažljivija dijagnoza od cura s foruma nego stručnjaka.
    Naručili smo se kod dr. Pustišek u Klaićevoj ali tek 2.5. To mi je dugo čekanja, iako mi se sad čini da će proći, ali ipak svakako idemo dermatologu pa ćemo još zvati u Vinogradsku ii nekog od privatnika.
    pazi i na voćne jogurte, suhomesnate stvari, čokolade, bombone. jel mala ide u vrtić, ak da reci i zdrastvenoj da joj to izbaci

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    pazi i na voćne jogurte, suhomesnate stvari, čokolade, bombone. jel mala ide u vrtić, ak da reci i zdrastvenoj da joj to izbaci

Suhomesnato ne jedemo ni mi, a ona nikad nije htjela ni probati. Pojede tu i tamo malo Kinder čokolade ili neki moj keksić, ali bez toga može jer to moje dijete je stvarno prirodno sklono zdravoj hrani, iako se i mi nastojimo što zdravije hraniti nisam tak luda da joj ne dam da proba čokoladu ili kekse, ali ona uglavnom neće ili pojede tako malo da je to zanemarivo. Jedino šta baš voli voćne jogurte, pa mi je stvarno žao joj i to ukinuti. Zašto voćni jogurti nisu dobri ili na koje sastojke bi točno trebala paziti?
    Ne ide u vrtić, pa ćemo lakše paziti doma.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •