nela08 prvotno napisa
Bili smo jučer kod pedice, ali nisam stigla na forum.
Kaže AD, s tim da se naša pedica još jednom "dokazala" i potvrdila da mi je bolje tražiti dijagnozu na forumu nego kod nje. Ja sam Elu skidala i pričala isto šta sam i napisala ovdje, a ona se nagnula preko stola (sjedi za računalom, uvijek), virnula i kaže da idemo dermatologu. Nakon skoro 2 sata čekanja u čekaonici s kozicama, gripom i ostalim....
Tipka ona svoje, jer to joj je uvijek navažnije da sve detaljno zapiše, a tek kad sam ju pitala da li bi to mogao biti AD, ona kaže "aha-je-je". Napisala je da ne jede orašaste plodove, smokiće, čokolino i (šta ne jede ne inače nikada) i konzervanse i obojane sokove (tu ćemo dodatno pripaziti iako i ovo stvrno izbjegavam koliko mogu). Sve šta sam znala i prije, jedino šta smo dobili Fenistil kapi i to joj izgleda pomaže, jer je danas stvarno dosta bolje, crvenilo je vrlo blago i čini se kao da prolazi.
U svakom slučaju, bolja, brža, detaljnija i daleko pažljivija dijagnoza od cura s foruma nego stručnjaka.
Naručili smo se kod dr. Pustišek u Klaićevoj ali tek 2.5. To mi je dugo čekanja, iako mi se sad čini da će proći, ali ipak svakako idemo dermatologu pa ćemo još zvati u Vinogradsku ii nekog od privatnika.