Evo današnja situacija, ti najgori dijelovi koje sam mazala s Aflodermom su skoro pa potpuno OK, a ostatak kože je isto znatno bolji, tako da nam možda ipak pomaže i zobena kupka!!!! NIsam ništa drugo mijenjala ni u prehrani, pranju veša ..... baš ciljano da vidim da li joj pomaže zobena kupka, pa se nadam, nadam!!!! Večeras sam joj namazala još jednu flekicu, a od sutra neću više uopće mazati i tako sam onda možda previše mazala, iako sam stvarno tanko i te najjače dijelove, ali onda večeras nije trebalo.

Ja koristim Elocom kortiće za neki gadan osip koji mi se pojavi svako proljeće/ljeto po prstima i šakama pa mi isto nekad izbiju te bijele flekice.

Ako se to ponovo vrati nakon šta prestanem mazati Aflodermom šta iz toga mogu zaključiti? Nastaviti paziti na sve i nadat se da se neće širiti.....???

Jadna moja curica, već se sama pregledava i govori suha kožica, stalno navlači tube od krema praznih koje su joj postale omiljene igračke, pa ih fino didaktički slažemo po veličini, imamo mamu i tatu kreme i testere koji su bebe kreme....

Stalno razmišljam šta bi još mogla i u čemu bi mogla biti kvaka.....umjesto da spavam u pola dva u noći....a joj!!!!