-
Kvrzica na dojci, kako je se resiti?
Imala sam zastoj koji mi je patronazna masazom i izdajanjem resila i spasla me. Medjutim posle mi se na ivici areole skoro javila kvrzica i iznad crvena koza. Stavljala sam kupus i crvenilo prodje, ne boli me nista ali kvrzice ne znam da se resim. Malac mi ima grceve i jako je nervozan a tu dojku teze inace prihvati jer imam vecu areolu i manju bradavicu, pa mi se cini da je kvrzica nastala jer je on nazuljao dojku... Sta da radim, jako me plasi, kako da nestane?
-
Osoblje foruma
Meni je takva kvržica nestala sama od sebe. Čak sam počela brijat da je nešto što nema veze s dojenjem i riječ kvržica odmah stvori paranoju.
Ali povuklo se i ostala crvena točka koja se vukla još dugo..
-
Da pokušaš na jedno vrijeme promijeniti položaj na toj strani i masiraj
malo dok se tuširaš pod mlazom vruće vode.
-
Ma mene uplasili kako je to odmah mastitis i sledi apsces i da moram jako da je masiram i sad se bojim sto sam stiskala.
-
Ja sam sa Z. po dolasku iz rodilišta imala nekakvo zadebljanje aureole, skroz čudno. Ne kvržicu, nego malo veće zadebljanje (kao oteklina) koje je lagano bolilo na dodir. Nisam ju uspjela riješiti promjenama položaja, ali je nakon tjedan dana sama nestala. Ni danas nisam sigurna je li to bio nekakav zastoj ili ne.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma