Pokazuje rezultate 1 do 50 od 60

Tema: Kako razmaženu mačku prilagoditi na dolazak bebice??

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Demi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja bi ju pustila van da lovi miseve pa da vidis kak vise nebude razmazena hahahha
    Salim se, volim macke ali mislim da kad ti dodje beba da ce ti najbitnija biti njegova sigurnost pa makar to ukljucilo da se macka uvrijedi i pobegne.

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno

Citiraj Demi prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bi ju pustila van da lovi miseve pa da vidis kak vise nebude razmazena hahahha
    Salim se, volim macke ali mislim da kad ti dodje beba da ce ti najbitnija biti njegova sigurnost pa makar to ukljucilo da se macka uvrijedi i pobegne.
    Draga Demi, ide on van, samo što za 10 minuta nakon što nuždu obavi evo ga natrag, ja mislim da on nikada nije vidio kako miš izgleda... jednostavno je od početka takav (frendica ima njegovog brata, ista stvar )..

Naravno da će mi sigurnost djeteta biti najbitnija, ali ipak ne bi htjela da pobjegne mačak jer su i moji dosta vezani za njega.. prije njega smo imali mica macu koja je doživjela 18 godina, i možeš misliti koji je šok bio kada je uginula...

sad mi žao kaj mačke ne mogu govoriti, da mu ja lijepo pojasnim neke stvari...pokušat ću s onime što rade s pesima u vrijeme kada beba dolazi, privikavaju ga do 3 tjedna prije i maknu ga iz kuće kada beba ulazi prvi put u kuću, i uvedu ga tek nekoliko sati nakon toga, kao govore da psi označavaju svoj teritorij blablbalaa... ma joj nemam pojma... samo neću da pobjegne...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •