Pokazuje rezultate 1 do 50 od 60

Tema: Kako razmaženu mačku prilagoditi na dolazak bebice??

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

je,cekam leglo,tek ce se omacit za mjesec dana....
    i onda koliko god on htio (a i ja) necu ga pustat u sobu da ga naucim spavat na krevetu pa da ga onda deloziram kad beba dodje...od starta cu ga navikavat na njegovu kosaru!

ma stray,je mi smo gazde i sve to stoji ali ja bi isto da sto manje promjene osjete zivotinje kad dodje prinova....

tajuska,aj nam daj koju fotku da vidimo taj duo ako imas??? obozavam fotke malih beba i djece sa ljubimcima!!!

tajuska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku

tajuska,aj nam daj koju fotku da vidimo taj duo ako imas??? obozavam fotke malih beba i djece sa ljubimcima!!!
    moja maca je jedna gospoda u srednjim godinama i ne voli izlaganje javnosti

joj, mali macici....predivni su!
    sretno s tim zajednickim nespavanjem nasa je delozirana jedno tri tjedna prije dolaska bebe i mislim da je nama to teze palo nego njoj. jedno dva mjeseca smo svaki dan iznova odlucili da je konacno dosla vecer da je izbacimo iz sobe i svaku vecer bi odustali... doduse, zalomi nam se da ne zatvorimo dobro vrata pa nam se usulja po noci, ali kak se mala do nedavno budila po milijon puta, nije maca imala zivaca za takvo spavanje pa bi brzo smugnula u mirniji dio stana.

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno

Citiraj tajuska prvotno napisa Vidi poruku
    moja maca je jedna gospoda u srednjim godinama i ne voli izlaganje javnosti

joj, mali macici....predivni su!
    sretno s tim zajednickim nespavanjem nasa je delozirana jedno tri tjedna prije dolaska bebe i mislim da je nama to teze palo nego njoj. jedno dva mjeseca smo svaki dan iznova odlucili da je konacno dosla vecer da je izbacimo iz sobe i svaku vecer bi odustali... doduse, zalomi nam se da ne zatvorimo dobro vrata pa nam se usulja po noci, ali kak se mala do nedavno budila po milijon puta, nije maca imala zivaca za takvo spavanje pa bi brzo smugnula u mirniji dio stana.
    bijah cijeli tjedan prošli u bolnici (miš još nije vani ..)
    Reakcija razmaženog mačka je bila sljedeća:
    - prvi dan, ne cvili, dolazi mama kući s posla ima šta vidjet, pokakan radijator kraj košare.. naravno nema mene da ga pustim van, a babu ne doživljava, ili oni njega.. navečer cvili, ništa mu se ne može.. hoda od vrata do vrata..
    drugi, treći dan - ista priča, samo što je mama bila kući jer je na bolovanju, pa ga je barem pustila van, skakao po kauču, išao gore na kat, tražio mene, i cvili, kupili su mu neku novu hranu kao potplatu, ono šta sad reklamiraju, odbija hranu, neće jesti, počinje se stalno tražiti van..
    navečer u četvrtak vraća se sav šepavi... (naravno ja još u bolnici, niko mi nije to rekao)

i dolazim ja u petak, upadam u kuću, a on trk takav šepav kraj mojih nogu i cvili, cvili, cvili.. morala sam ga uzet, i baci mi cape na rame, prestane cvilidretat, i počne presti...
    onda sam mu ja dala tu novu hranu, pojeo kad si reko keks... a dok sam skužila da šepa, ajmo u auto kod veterinara na liječenje, nije se pomaknuo tamo...

I eto kak da ja sad njega maknem dok beba dođe... ovo mu je bio trening i opet sve po starom..
    mislila sam da će se ljutit na mene što me nema, da me neće ni pogledat, a on stalno za mnom hoda...

sub,ned, i danas, opet ista priča dolazi me buditi u sobu da ga doživim da se probudio...
    ajme bit će ljubomore za par dana dok Noić dođe... al morat ću nekako ugurat i ovog razmaženka u raspored ali kak

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •