-
za početak, mačkama se ne daje mlijeko (osim ono za namjenjeno za mačke) ako ne želiš proljev 
ne znam da li je micek kastriran, ako nije preporučila bi isto što prije.
dalje, ja za mjesec dana očekujem ne jednu, već dvije prinove
koje dolaze u naš dom u kojem već godinama obitavaju, je jedna već tri mačke i dva velika psa.
o razmaženosti neću pričati puno, to nema svrhe.
i psi i mace su cijepljeni, higijena se održava na normalnom nivou, o dlakama se brine philips sa 500 W usisne snage na cijevi (čupa pločice) i rotirajuća četka. spašava život, majke mi 
sve životinje idu van, dakle redovno im se apliciraju sredstva protiv vanjskih i unutarnjih parazita, što je po meni izrazito bitno za suživot sa malim ljudskim leglom koje dolazi 
svi imaju svoje potrebe i zahtjeve koji će morati i dalje biti zadovoljavani, vrlo vjerojatno u manjem opsegu nego prije, ali mislim da tu neće biti problema u suživotu "nakon beba" jer mislim da je ionako sve u našoj glavi, bar ovaj dio sa problemima.
mačke se u pravilu klone male djece, jer ne vole njihove nagle pokrete, glasove i piljenje u oči. pa kad bebe krenu sa gibajnem i glasanjem, tu nema brige. u prvim danima će imati pristup u sobu kada sam ja unutra, kad nisam ja u sobi, neće biti ni oni.
mačja radoznalost je ipak mačja radoznalost i ne treba je previše sputavati i da se držati u granicama normalnog.
krevetić je složen već i na mjestu i tu smo već počeli sa "zabranjena zona" treningom i nakon početne zainteresiranosti za novo potencijalno mjesto za spavanac, odustali su od njega skroz.
dosta sam razmišljala o suživotu svog potomstva i životinjskog carstva, naravno potaknuta tuđim komentarima i općim zgražanjem nad dlakama, mačakama koje po noći guše djecu, bolestima, psima koji odjednom polude i grizu sve živo itd., itd..... ali ma koliko se trudila i čitala o utjecaju životinja na razvoj i zdravlje djece, nisam našla niti jedan dobar i pravi razlog da svojoj djeci uskratim sreću i zadovoljstvo odrastanja uz kućne ljubimce.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma