imam pitanje meni je sutra tocno godinu dana neprekidnog staza jer ja mogu vec od srijede na otvorenje komplikacija jer imam zdrastvene probleme pa sam cekala 22.2 i godinu dana staza ili moram imati vise od godinu da otvorim?
imam pitanje meni je sutra tocno godinu dana neprekidnog staza jer ja mogu vec od srijede na otvorenje komplikacija jer imam zdrastvene probleme pa sam cekala 22.2 i godinu dana staza ili moram imati vise od godinu da otvorim?
Posljednje uređivanje od malo janje : 21.02.2011. at 11:25
i mene ovo zanima..ja nisam znala da se u prvih godinu ne smije uopce na komplikacije..mislila sam samo da ne smijes otvoriuti porodiljni prije isteka godine..?
lore smiješ ti na komplikacije i otvoriti porodiljni u tih godinu dana, samo što ti onda iznos naknade pada na minimalac...
malo janje neznam na žalost odogovor na tvoje pitanje, ali ako možeš možda da pričekaš ovaj tjedan do kraja pa otvori bolovanje sa recimo 1.3 (da se ekipa na HZZO ne bi smislila da ti fali par dana)...
cekaj..ali kad otvoris porodiljni onda je puni iznos place (npr. komplikacije otvoris sa 6 mj. staza a porodiljni krene po propisu nakon 1g jer normalno tece staz dok si i na komplikacijama ako si na neodredjeno ili ne)? programiram si drugu trudnocu pa me zanima![]()
Posljednje uređivanje od lore : 21.02.2011. at 12:01