iskreno, uopće se nemaš za išta ispričavati.
smatram da ako imaš potrebu izreći svoje mišljenje, iskustvo i ostalo, trebaš ga iznijeti.. možda je i lakše ovako forumski.
jer ne iznošenjem istog, nikad nećeš saznati za tuđe mišljenje, stav, drugu mogućnost ili nešto treće.
Upravo zato ću ti sad napisati savjet za ono što si sama napisala, makar me nisi tražila.
Mislim da zbog sebe i zbog svojeg djeteta, MORAŠ prijaviti svojeg prijašenjeg poslodavca, jer otkazivanjem tvojeg ugovora o radu, a znajući da si trudnica, napravio je teško prekršaj. Tebe će to koštati možda inicijalne prekršajne prijave, čiji trošak će on , u konačnosti, i platiti. Ne samo da ga moraš prijaviti zbog prekršaja, već i zbog izgubljenih plaća, naknada i ostalog. Da li ti je omogućio korištenje godišnjeg odmora? Da li si dobila otpremnine? Itd.....
Ja bih tražila svoje pravo na sve. Prvenstveno na rad. Jer otkaz trudnici je i jedan vid diskriminacije, a ne samo kršenje odredbi Zakona o radu.
Toliko. Ti odluči.
Pri tome imaj u vidu da višegodišnje rješavanje nekog spora je jednostavno nešto što se kod nas trenutno zbiva. No, bitna je konačna zadovoljština. Ako je ne tražiš, nećeš je niti dobiti.