Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: hospitalizacija

thara avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno hospitalizacija

Termin mi bio jučer, bila na pregledu i potpuno sam zatvorena. Sutra opet idem na ctg i pregled(valjda) i rekli su da me hoće ostaviti na promatranju jer je prvi puta bio carski. A ja naravno smatram da nema potrebe za time, zašto ne čekati da krene prirodno, pa tek sam 40+1.
    A i carski je bio zahvaljujući jednom ''divnom i pametnom'' doktoru.

Uopće mi se ne ostaje u bolnici jer imam jednog malenog kod kuće kojeg ne bih htjela predugo ostaviti samog bez mene.

Treba mi savjet što napraviti...
    Posljednje uređivanje od thara : 24.02.2011. at 09:13

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

moj ti je savjet da sve ovo isto što si tu napisala, lijepo kažeš i doktoru i vjerujem da će ti izaći u susret

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

normalno je da si zabrinuta zbog djeteta kojeg ostavljaš kod kuće, no ono sada apsolutno nije najvažnije. ja bih poslušala doktore i imala povjerenja da te ne ostavljaju bez razloga. sama sam oba poroda dočekala hospitalizirana i do neba sam zahvalna na tome, jer je pitanje kako bi završilo da nisam bila. hoću ti reći, sve su to nijanse i puno toga ovisi o sto faktora
    inače, u vinogradskoj drugorotkinje koje su prvo dijete rodile carskim nekada naručuju i po dva tjedna prije u bolnicu na čuvanje trudnoće

thara avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

evo da se javim da sam ipak ostala u bolnici, u dva dana sam se uspjela otvoriti tek pola prsta i još uvijek ne mogu gledati plodnu vodu pa su me valjda zato ostavili
    a iskreno mislim da sam isto tako mogla biti kod kuće ali eto, valjda će se brzo nešto pokrenuti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •