-
hospitalizacija
Termin mi bio jučer, bila na pregledu i potpuno sam zatvorena. Sutra opet idem na ctg i pregled(valjda) i rekli su da me hoće ostaviti na promatranju jer je prvi puta bio carski. A ja naravno smatram da nema potrebe za time, zašto ne čekati da krene prirodno, pa tek sam 40+1.
A i carski je bio zahvaljujući jednom ''divnom i pametnom'' doktoru.
Uopće mi se ne ostaje u bolnici jer imam jednog malenog kod kuće kojeg ne bih htjela predugo ostaviti samog bez mene.
Treba mi savjet što napraviti...
Posljednje uređivanje od thara : 24.02.2011. at 09:13
-
moj ti je savjet da sve ovo isto što si tu napisala, lijepo kažeš i doktoru i vjerujem da će ti izaći u susret
-
normalno je da si zabrinuta zbog djeteta kojeg ostavljaš kod kuće, no ono sada apsolutno nije najvažnije. ja bih poslušala doktore i imala povjerenja da te ne ostavljaju bez razloga. sama sam oba poroda dočekala hospitalizirana i do neba sam zahvalna na tome, jer je pitanje kako bi završilo da nisam bila. hoću ti reći, sve su to nijanse i puno toga ovisi o sto faktora
inače, u vinogradskoj drugorotkinje koje su prvo dijete rodile carskim nekada naručuju i po dva tjedna prije u bolnicu na čuvanje trudnoće
-
evo da se javim da sam ipak ostala u bolnici, u dva dana sam se uspjela otvoriti tek pola prsta i još uvijek ne mogu gledati plodnu vodu pa su me valjda zato ostavili
a iskreno mislim da sam isto tako mogla biti kod kuće ali eto, valjda će se brzo nešto pokrenuti
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma