Pokazuje rezultate 1 do 46 od 46

Tema: Pomagajte aaa :)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Eva Maria avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj @n@ prvotno napisa Vidi poruku
    Sierra, iz vlastitog iskustva ti mogu reći par stvari o vožnji i trudovima. Nažalost, obzirom da pola dana provodim u autu...

Trudovi mi počinju kad:
    - mi je mjehur barem pola pun,
    - nosim traperice ili neke hlače koje imaju pasicu nisko, jer mi se onda ista ureže u trbuh dolje i zateže,
    - energično vozim, što zahtjeva brze reakcije i podosta kretanja...

Pretpostavljam da ti nisi vozila ako si nam pisala iz auta ili si možda stala sa strane.
    Dobro je pomokriti se, skinuti hlače s trbuha (ja sam se znala voziti i s hlačama do pola dupeta). Ako ne voziš (ili kad ja ne vozim) često zagrlim suvozački naslon i vozim se naopačke. Nije baš neka sigurnost, ali mi pomaže da prođu trudovi.
    Sretno!!
    potpisujem! tako je i meni!
    a mjehur se zbilja brzo napuni, meni pogotovo po noći.
    i ja idem sutra na pregled
    jedva čekam

sierra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Hahahah,meni je mjehur skoro uvijek pun,brzo se puni a ja imam potrebu piti litre i litre tekučine dnevno....
    Nisam naravno ja vozila,ja sam si tipkala sastrane dok ej moj tata bio pod stresom,šta samnom )
    ma ja stalno imam trudove ili samo površinske kontrakcije(stisne mi se površina cijelog trbuha) ,pa me pika u trbuhu od mjehura,pa me danas bolio baš izlaz za bebu hihi,i tak......u prvoj trudnoćis e uopče nisam brinula kad ću kak ću,a sad sam sva napeta ;=)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •