Pokazuje rezultate 1 do 46 od 46

Tema: Pomagajte aaa :)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

E da znate da trebate bit sretne sto ste trudne sad a ne u ljeti kad je vani +40, u stanu bez klime. I onda jos kad se sjetim pregleda svaka 2 dana jer sam prenjela pa putovanja busom na SD a u busu pakao. Em je vruce em smrdi...A trbuh mi OGROMAN!
    MM je, cim sam sad zatrudnila prvo rekao "o ne, ljetna beba, opet cu 500 puta dnevno slusati kako ti je vruce"
    Tako da, sutite i trpite
    Salim se, znam da vam je tesko, stvarno se jako dobro sjecam tog zadnjeg dijela trudnoce i neopisive zelje da beba sto prije dode, da nestane bol u ledima, zdjelici...pa sva silna probadanja, brige...uff...
    Ali onog trena kad sam dosla u bolnicu 4 prsta otvorena i kad su, naravno, rekli da je to to, prva pomisao mi je bila " ja bi dooomaaaa" Bas sam zeljela jos malo biti trudna

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    e da znate da trebate bit sretne sto ste trudne sad a ne u ljeti kad je vani +40, u stanu bez klime. I onda jos kad se sjetim pregleda svaka 2 dana jer sam prenjela pa putovanja busom na sd a u busu pakao. Em je vruce em smrdi...a trbuh mi ogroman!
    Mm je, cim sam sad zatrudnila prvo rekao "o ne, ljetna beba, opet cu 500 puta dnevno slusati kako ti je vruce"
    Tako da, sutite i trpite
    Salim se, znam da vam je tesko, stvarno se jako dobro sjecam tog zadnjeg dijela trudnoce i neopisive zelje da beba sto prije dode, da nestane bol u ledima, zdjelici...pa sva silna probadanja, brige...uff...
    Ali onog trena kad sam dosla u bolnicu 4 prsta otvorena i kad su, naravno, rekli da je to to, prva pomisao mi je bila " ja bi dooomaaaa" bas sam zeljela jos malo biti trudna
    legendo!!!

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    E da znate da trebate bit sretne sto ste trudne sad a ne u ljeti kad je vani +40, u stanu bez klime. I onda jos kad se sjetim pregleda svaka 2 dana jer sam prenjela pa putovanja busom na SD a u busu pakao. Em je vruce em smrdi...A trbuh mi OGROMAN!
    MM je, cim sam sad zatrudnila prvo rekao "o ne, ljetna beba, opet cu 500 puta dnevno slusati kako ti je vruce"
    Tako da, sutite i trpite
    Ali onog trena kad sam dosla u bolnicu 4 prsta otvorena i kad su, naravno, rekli da je to to, prva pomisao mi je bila " ja bi dooomaaaa" Bas sam zeljela jos malo biti trudna
    imaš potpuno pravo što se tiče ljeta, vrućine i trudnoće......imamo sreće što se ne moramo još s time zamarati.

e kad dođe vrijeme beba će izaći baš kad bude ona to htjela.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •