Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Pomoć oko odluke o čuvanju

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Pomoć oko odluke o čuvanju

Dakle, što napraviti za dva mjeseca koliko mi treba???
    Naći teta čuvalicu, dati dijete u privatni vrtić...
    Jedna baka nam radi, a druga je prekomodna.
    Ne znam nikog provjerenog za čuvanje, a malo se bojim tih teta čuvalica znam za slučajeve gdje ispadne gore nego noćna mora, mada ih ima predivnih, ali gdje je naći u ST...
    Što da napravim ljudi, pomozite.
    Živa ću poluditi od brige, a zaista, radi se samo o dva mjeseca.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

a neka suseda, koja je u blizini i isto ima koje malo dete, pa da ti pričuva???? znam teško je, i ja nebi baš svakom dala dete na čuvanje

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Nitko od susjeda, većinom svi rade, nekima nikad ne bi dala dijete na čuvanje i tako...ne tražim dlaku u jajetu, zaista ne, svjesna sam da nitko ni približno ne može zamijeniti majku, tražim samo nešto ok, da mi je dijete zadovoljno, da ga se ne viče i nedaj Bože da ga netko "pec pec" po guzi.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

vidi onda jer je možeš ubacit u vrtić

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mislim da u svemu treba imati malo sreće. Ali i procijeniti okolnosti. Koliko ćeš izbivati iz kuće? Može li se komotna baka povremeno zaletiti i provjeriti tetu čuvalicu (to je kompromisno rješenje). I, ne treba zamjeravati komotnim bakama - nije uvijek lako brinuti svaki dan, potpuno pouzdano, o djetetu.
    Ima li netko tetu čuvalicu s kojom je bio zadovoljan, a koja je sad slobodna (no, kriteriji su različiti)? Kakav je vrtić (u državnom su nam tete u jaslicama rekle da je bolje da su djeca s tetom čuvalicom, odnosno da idu u vrtić tek ako je nužno; znam i drugu priču, gdje dijete ide u privatni vrtić, tj. u jaslice, i svi su super zadovoljni).
    Dakle, po osjećaju. Osim toga, nije zapreka početi s jednom varijantom, pa se prebaciti na drugu. Sretno!

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Pepita, pls isprazni inbox.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ja sam našla čuvalicu tu preko foruma. javila mi se curka koju znam preko sestre a koja je prepoznala mail. znači dobila sam nekog koliko-toliko poznatog i prezadovoljna sam. sad maleni kreće i u jaslice jer naša čuvalica ne može baš uvijek njega čuvati zbog svojih obaveza na fakultetu pa ćemo kombinirati sve po malo...i iako sam bila u strahu čini mi se da će na kraju sve ispati okej. probaj sve opcija pa odluči što je najbolje. tko zna možda ti bake i da su dostupne ne bi bile najsretnija opcija

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Dok se ja ludim i tražim najbolje rješenje, komodna baka je ipak ponudil svoju pomoć da pričuva L. dva mjeseca.
    Trudna sam, zato mi treba samo dva mjeseca rada (ustvari tri, ali imam mjesec godišnjeg).
    Za sada smo sve sredili, ne bude li funkcioniralo, razmišljat ćemo o tome.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

oprosti što upadam. je li se ti to vraćaš na posao zato da ne dižeš odmah komplikacije na trudnoću već da radiš ta 2 mj plus godišnji da bi ti ispao prosjek porodiljnog veći? moja prijateljica ima isti problem.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Pepita, ja ću malo offtopicarit i - čestitam ti na trudnoći!

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    Pepita, ja ću malo offtopicarit i - čestitam ti na trudnoći!
    Hvala ti draga!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •