Pokazuje rezultate 1 do 50 od 242

Tema: Kako prepoznati lažne trudove, da li da paničarim ili?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ja sam sutra punih 39 tjedana.
    Jučer na pregledu veli dr. otvorena 5 cm i grlić skoro nestao, kaže porod može krenut svaki čas.
    Sad popodne sam osjećala nekakve kontrakcije svakih 12-13 minuta, onako dosta me stezalo iako ne baš bolno. Već sam mislila da ću ić u bolnicu, ali smirilo se.
    Kaže dr. da ne smijem odugovlačit s odlaskom u bolnicu. tak da pojma nemam...

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj klarah prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam sutra punih 39 tjedana.
    Jučer na pregledu veli dr. otvorena 5 cm i grlić skoro nestao, kaže porod može krenut svaki čas.
    Sad popodne sam osjećala nekakve kontrakcije svakih 12-13 minuta, onako dosta me stezalo iako ne baš bolno. Već sam mislila da ću ić u bolnicu, ali smirilo se.
    Kaže dr. da ne smijem odugovlačit s odlaskom u bolnicu. tak da pojma nemam...
    A blago tebi....i ja bi.....
    A gle, sve ti je doc rekao. Mijeri sat vremena i ako su konstantno na 12-13 min- u bolnicu..Javi nam!

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

smirile se kontrakcije baš nakon sat vremena. doma sam. Ujutro rano imam pregled u Petrovoj pa ću vidjet hoće me ostavit. S jedne strane bojim se indukcije, s druge se bojim se da neću stić u bolnicu .

Tu itamo me nešto frče, pojma nemam..

ti prenijela vidim . Gdje ideš rodit?

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj klarah prvotno napisa Vidi poruku
    smirile se kontrakcije baš nakon sat vremena. doma sam. Ujutro rano imam pregled u Petrovoj pa ću vidjet hoće me ostavit. S jedne strane bojim se indukcije, s druge se bojim se da neću stić u bolnicu .

Tu itamo me nešto frče, pojma nemam..

ti prenijela vidim . Gdje ideš rodit?
    Ja prenijela...i to 4 dana zasad. Idem na sv.Duh. Ti? Jesi još s nama ili si mi i ti pobjegla?

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Pobjegla
    Dan poslije nego što sam ovo pisala - rodila! Došla na pregled 6 cm otvorena, dr mogao napipat bebu, i rekao mi da nemam šta tako hodat okolo, da će me muž još porađat u autu. Dobila drip, u roku 2 sata rodila, zadnja 3-4 truda bili jaki, ovo ostalo skroz podnošljivo.
    Došli doma prekjučer, sve 5. Evo budi mi se zlato

Sretno ti ako se ne budemo tipkali

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •