Pokazuje rezultate 1 do 50 od 242

Tema: Kako prepoznati lažne trudove, da li da paničarim ili?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Čestitam Klarah!!!!!!!!! Mazi svog anđelčeka
    Andynoa i Zeljana prekrasne su vam štrućice
    Danas opet trudovi ali ništa od njih, dva prsta uloživa tek, ne otvaraju me. Plodna voda mliječna, granična, posteljica na kraju svog vijeka i ctg za trojku..tako da sam od sutra ujutro u bolnici a prekosutra ako ništa ne krene, indukcija. Ipak ćemo pizdeka morati tjerati van. Malo mi je žao šta neide prirodno ali bolje i ovako nego da nešto krene po zlu.

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno

Citiraj klarah prvotno napisa Vidi poruku
    Pobjegla
    Dan poslije nego što sam ovo pisala - rodila! Došla na pregled 6 cm otvorena, dr mogao napipat bebu, i rekao mi da nemam šta tako hodat okolo, da će me muž još porađat u autu. Dobila drip, u roku 2 sata rodila, zadnja 3-4 truda bili jaki, ovo ostalo skroz podnošljivo.
    Došli doma prekjučer, sve 5. Evo budi mi se zlato

Sretno ti ako se ne budemo tipkali
    Ja sam tek sad ovo vidjelaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... pa čestitam klarah, uživajte i mazite se...

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno

Citiraj Petronjela prvotno napisa Vidi poruku
    Čestitam Klarah!!!!!!!!! Mazi svog anđelčeka
    Andynoa i Zeljana prekrasne su vam štrućice
    Danas opet trudovi ali ništa od njih, dva prsta uloživa tek, ne otvaraju me. Plodna voda mliječna, granična, posteljica na kraju svog vijeka i ctg za trojku..tako da sam od sutra ujutro u bolnici a prekosutra ako ništa ne krene, indukcija. Ipak ćemo pizdeka morati tjerati van. Malo mi je žao šta neide prirodno ali bolje i ovako nego da nešto krene po zlu.
    Mišulinac pišulinac eto došo je taj dan, nadam se da se grlite, ljubite, mazite i pazite.... drži nam se kako god da bilo tvoja je štruca najljepša stvar koja će ti se dogoditi...
    Pussam te puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •