Pokazuje rezultate 1 do 50 od 242

Tema: Kako prepoznati lažne trudove, da li da paničarim ili?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

O,pa jest da na krivom topicu ali cestitke Zeljani,ovdje je ipak zadnje postove kao 2u1 odradila!!!!!

Petronjela ma di ce se ista zakomplicirat? Ti si fit mamasita,dokad si vjezbala na kraju? Vidis da ni 40 nisi ni osjetila!

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    O,pa jest da na krivom topicu ali cestitke Zeljani,ovdje je ipak zadnje postove kao 2u1 odradila!!!!!

Petronjela ma di ce se ista zakomplicirat? Ti si fit mamasita,dokad si vjezbala na kraju? Vidis da ni 40 nisi ni osjetila!
    Do prije dva tjedna sam vježbala..sad se bojim da sam i s tim vježbanjem nekaj zeznula pa se ne otvaram. Sad samo hodam...po brdima i stepenicama, čak sam i seks uzela u obzir ..al još razmišljam.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Petronjela prvotno napisa Vidi poruku
    Do prije dva tjedna sam vježbala..sad se bojim da sam i s tim vježbanjem nekaj zeznula pa se ne otvaram. Sad samo hodam...po brdima i stepenicama, čak sam i seks uzela u obzir ..al još razmišljam.
    ma e,kako ces s vjezbanjem nesto zeznut,pa to po meni moze samo pospjesit otvaranje!
    ja sam prosli mjesec prestala ic u teretanu,sad doma mlataram bucicama,skakucem na lopti i rastezem se po strunjaci...tu i tamo...ali svaki dan zato idem u zustre setnje po 6-7km.....evo bas se sad spremam na jednu....bas mi trazi tijelo pokret...a i bebusa,nesvidja joj se kad sjedim...

nadam se da ces uskoro u bolnicu.....drzim fige za sto skorije pravilne trudove!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •