Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Tko je operirao krajnike u Klaićevoj?

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Tko je operirao krajnike u Klaićevoj?

Molim pomoć!
    Idući tjedan N. (5) ima zakazanu operaciju sva tri krajnika u Klaićevoj bolnici. Rekli su nam da zahvat traje 7 min i da zbog trećeg krajnika mora prenoćiti (ako samo 2 idu van onda valjda otpuštaju isti dan). Uzeli smo apartman tako da možemo mm i ja biti s njom za vrijeme boravka u bolnici.
    Zanima me kakva je procedura pred operaciju? I ono što me najviše brine, odvajanje od nas i odvođenje dijeteta u salu od strane medicinskog osoblja i djetetov strah . Kako je to riješeno?

Hvala na odgovorima!

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ništa ne brini, biti će sve ok- nama je bilo sve nekako zbrzano i naravno ne onako kako bi mi htjeli ali Bože moj, sve je tako u našim bolnicama.
    Ono što je najvažnije da ste s djetetom nakon operacije, da ste u apartmanu i da sve zapravo kratko traje.
    sretno!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

moja je bila samo na trećoj, i išla je taj dan doma, mi bili kod marna. Malo je problem kad ih probude, moja je jako plakala, posle 2 sata nema ni klope ni vode, tak da je popodne u 4 smazala bananu u jednom grizu.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

inače detetu prvo daju kao neki sok, pa tek onda uspavaju.
    Sjećam se kad sam ja to radila, morali okrenut guzice i dobili inekcije, i vadila sam na živo, bila valjda 4 dana u bolnici.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mi smo vadili sva tri krajnika u 9. mjesecu, u Klaićevoj i super je prošlo.

Smještaj odličan; dan prije morali smo se javiti na odjel, obaviti razgovor s anesteziologom i još jednom razgovor s otorincem.

Taj dan se dolazi ujutro, natašte, sestra djetetu još jednom izmjeri temperaturu da se uvjere da je dijete OK, i to je to.

Odvedu ga na bolničkom krevetu u salu. Sam zahvat ne traje dugo, ali budući da ima i druge djece, dijete 'vrate' natrag kad svi budu gotovi.

Naš je došao skroz omamljen, još je dva puta povraćao krv (sestre su bile prisutne, hvala bogu), i to je to. Nakon toga je zaspao k'o top.

Sve je prošlo super.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Dođeš ujutro oko pola osam, smjeste vas u apartman, sestra uzme podatke i izmjeri temp,
    relativno brzo sestra dođe po dijete i odvede ga u salu, mi smo puno pričali, a i Ana je 7 god
    pa je to bilo prilično bezbolno.
    Mi smo čekali pred salom, premedikacija,operacija i buđenje je trajalo oko 45min,
    poslije buđenja su malo dezorjenirani, nemoj se uplašit ako povrati tamnu krv, to je
    relativni često radi slijevanja u želudac tijekom operacije, ali
    sve će ti još objasnit tamo,
    moraš još neko vrijeme pazit na prehranu.
    Sretno.

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Evo obavili smo i to...
    Hvala Bogu prošlo je i više nego dobro. Sa smještajem i osobljem smo prezadovoljni.
    Samo buđenje je prošlo ok, i moram priznati da sam se prestravila kad je povratila tamnu krv (a tek danas pročitala topic). Jutros su nas pustili doma.
    Jutros je imala blago povišenu temp (37 pod pazuhom) i dr. Marn nam je rekao da je to normalna postoperativna temperatura do 38 C. Jesu li vaši imali povišenu temp?
    Hvala na odgovorima!

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Drago mi je da vam je sve prošlo u redu i želim vam da vam temperatura čim prije padne.
    I mi smo naručeni 14-og za vađenje pa još uvjek skupljamo informacije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •