-
Tko je operirao krajnike u Klaićevoj?
Molim pomoć!
Idući tjedan N. (5) ima zakazanu operaciju sva tri krajnika u Klaićevoj bolnici. Rekli su nam da zahvat traje 7 min i da zbog trećeg krajnika mora prenoćiti (ako samo 2 idu van onda valjda otpuštaju isti dan). Uzeli smo apartman tako da možemo mm i ja biti s njom za vrijeme boravka u bolnici.
Zanima me kakva je procedura pred operaciju? I ono što me najviše brine, odvajanje od nas i odvođenje dijeteta u salu od strane medicinskog osoblja i djetetov strah
. Kako je to riješeno?
Hvala na odgovorima!
-
Ništa ne brini, biti će sve ok- nama je bilo sve nekako zbrzano i naravno ne onako kako bi mi htjeli ali Bože moj, sve je tako u našim bolnicama.
Ono što je najvažnije da ste s djetetom nakon operacije, da ste u apartmanu i da sve zapravo kratko traje.
sretno!
-
moja je bila samo na trećoj, i išla je taj dan doma, mi bili kod marna. Malo je problem kad ih probude, moja je jako plakala, posle 2 sata nema ni klope ni vode, tak da je popodne u 4 smazala bananu u jednom grizu.
-
inače detetu prvo daju kao neki sok, pa tek onda uspavaju.
Sjećam se kad sam ja to radila, morali okrenut guzice i dobili inekcije, i vadila sam na živo, bila valjda 4 dana u bolnici.
-
Mi smo vadili sva tri krajnika u 9. mjesecu, u Klaićevoj i super je prošlo.
Smještaj odličan; dan prije morali smo se javiti na odjel, obaviti razgovor s anesteziologom i još jednom razgovor s otorincem.
Taj dan se dolazi ujutro, natašte, sestra djetetu još jednom izmjeri temperaturu da se uvjere da je dijete OK, i to je to.
Odvedu ga na bolničkom krevetu u salu. Sam zahvat ne traje dugo, ali budući da ima i druge djece, dijete 'vrate' natrag kad svi budu gotovi.
Naš je došao skroz omamljen, još je dva puta povraćao krv (sestre su bile prisutne, hvala bogu), i to je to. Nakon toga je zaspao k'o top.
Sve je prošlo super.
-
Dođeš ujutro oko pola osam, smjeste vas u apartman, sestra uzme podatke i izmjeri temp,
relativno brzo sestra dođe po dijete i odvede ga u salu, mi smo puno pričali, a i Ana je 7 god
pa je to bilo prilično bezbolno.
Mi smo čekali pred salom, premedikacija,operacija i buđenje je trajalo oko 45min,
poslije buđenja su malo dezorjenirani, nemoj se uplašit ako povrati tamnu krv, to je
relativni često radi slijevanja u želudac tijekom operacije, ali
sve će ti još objasnit tamo,
moraš još neko vrijeme pazit na prehranu.
Sretno.
-
Evo obavili smo i to...
Hvala Bogu prošlo je i više nego dobro. Sa smještajem i osobljem smo prezadovoljni.
Samo buđenje je prošlo ok, i moram priznati da sam se prestravila kad je povratila tamnu krv (a tek danas pročitala topic). Jutros su nas pustili doma.
Jutros je imala blago povišenu temp (37 pod pazuhom) i dr. Marn nam je rekao da je to normalna postoperativna temperatura do 38 C. Jesu li vaši imali povišenu temp?
Hvala na odgovorima!
-
Drago mi je da vam je sve prošlo u redu i želim vam da vam temperatura čim prije padne.
I mi smo naručeni 14-og za vađenje pa još uvjek skupljamo informacije.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma