Blog scena u Hrvatskoj je jako loša. Na žalost.
Pričam iz perspektive ne samo čitatelja, nego i p.r.-ovca koji traži pogodan i kvalitetan blog (naravno određene tematike) za klijente i na žalost nema ih.
Znam desetke slučajeva gdje je došlo do svađe i prekida suradnje kada su se pojavila prva dva-tri zainteresirana oglašivača.
Većinom se "plaćanje" i dalje svodi na besplatne proizvode, ulaznice za razna događanja i slično.
Pa ako je nekome kozmetika strast i piše kozmetički blog, a fora su mu gratis proizvodi - go for it
Ali prije nego uopće i dođete u fazu da vas npr. organizatori fashion week-ova pozivaju, morate stvoriti blog i imati određeni broj čitatelja.
Moja prijateljica koja piše odličan blog na engleskom skoro dvije godine, prije dva tjedna je dobila prvu ponudu.
Ne velim da se ne može, samo da nije lako i da ne možete očekivati brzu i veliku zaradu.
Hrpa dobrih portala jedva spaja kraj s krajem

Nemam previše vremena, ako nekoga zanimaju detalji, pitajte.
I zovite ako vam treba dobar stručnjak za odnose s javnošću i promociju koji poznaje sve žive i nežive medije u državi

jer i ja vrebam prvu priliku za maknuti se iz ove korporativne džungle i raditi samo za sebe.
Roza, ja već u glavi imam plan kako bi dobro prodala taj tvoj blog

Znam da ti to nije namjera, ali tvoja priča vrišti za tim da se proda.