Ifigenija - ovaj mi je tvoj post Božji znak, vjeruj mi! zato što sam upravo razmišljala o takvoj temi, i kako ću je postaviti, naime u groznoj sam životnoj fazi i više ne mogu čekati na posao. pa sam zadnje noći doslovno probdjela notajući što je to što bih ja mogla obavljati od kuće i od čega bi mogla popuniti rupe u budžetu?
da bi mogao išta kvalitetno obavljati i očekivati novce za svoj rad, MORAŠ znati, imati vještinu, umjeti. ja se uglavnom pronalazim baš u djelatnostima tipa pisanja, davanje instrukcija samo iz usko specijaliziranih predmeta ( ne znam kolko bi to moglo biti atraktivno) jer nije engl., matematika isl.
plesti ne znam , tj. znam, za svoju zabavu, jedna pravo, jedna krivo. šivati nemam pojma makar bi htjela znati, peći kolače jok, samo za svoje potrebe i zbog zabave.
šišati- samo sebe, ne vjerujem da bi iko platio za moje liječenje neuroze i sjeckanje šiškica
čuvati djecu - za mene osobno dobra ideja, naravno ko ima živaca. a ja ih baš i nemam, i tako. Roza daj info o toj izdavačkoj kući!

. šivati nemam pojma makar bi htjela znati, peći kolače jok, samo za svoje potrebe i zbog zabave.
Odgovori s citatom
.

a to je nesto sto mozes stvarno raditi bilo kad i bilo gdje. a moze se i ostaviti u svakom trenutku pa nastaviti kasnije (meni je to jedan od najbitnijih faktora - da je posao/zanimacija takva da se moze ostaviti u svakom trenutku i da moze tako cekati pola sata, pola dana ili tri tjedna...)