Pokazuje rezultate 1 do 50 od 609

Tema: Mamin mali posao od doma... u Hrvatskoj

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ifigenija - ovaj mi je tvoj post Božji znak, vjeruj mi! zato što sam upravo razmišljala o takvoj temi, i kako ću je postaviti, naime u groznoj sam životnoj fazi i više ne mogu čekati na posao. pa sam zadnje noći doslovno probdjela notajući što je to što bih ja mogla obavljati od kuće i od čega bi mogla popuniti rupe u budžetu?

da bi mogao išta kvalitetno obavljati i očekivati novce za svoj rad, MORAŠ znati, imati vještinu, umjeti. ja se uglavnom pronalazim baš u djelatnostima tipa pisanja, davanje instrukcija samo iz usko specijaliziranih predmeta ( ne znam kolko bi to moglo biti atraktivno) jer nije engl., matematika isl.

plesti ne znam , tj. znam, za svoju zabavu, jedna pravo, jedna krivo . šivati nemam pojma makar bi htjela znati, peći kolače jok, samo za svoje potrebe i zbog zabave.
    šišati- samo sebe, ne vjerujem da bi iko platio za moje liječenje neuroze i sjeckanje šiškica
    čuvati djecu - za mene osobno dobra ideja, naravno ko ima živaca. a ja ih baš i nemam, i tako. Roza daj info o toj izdavačkoj kući!

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

pikula pretpostavljam da imaš neku potvrdu / verifikaciju da si ovlaštena voditi te tečajeve? jer to je super. ali što kad imaš znanje koje ne možeš prodati, možeš recimo sebe ošišati čisto dobro ( ja imam tezu da me frizer NIKAD ne ošiša onako kako ja zamislim i kažem), uštedio si recimo trošak odlaska u salon, al to je to! ne možeš ići svijetom i šišati ljude i zarađivati kruh svagdašnji.
    kad razmislim - ja posjedujem sve neke polu-vještine .
    ovo znanje za koje imam papir i potvrdu ne mogu trenutno nigdje unovčiti...

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku

plesti ne znam , tj. znam, za svoju zabavu, jedna pravo, jedna krivo

ako sad, krajem zime, mozes negdje naci povoljne i zanimljive vune, mozes i s tim pravo-krivo isplesti salova, napr. ne moraju ni bit siroki, nek budu dugacki, onako - boemski a to je nesto sto mozes stvarno raditi bilo kad i bilo gdje. a moze se i ostaviti u svakom trenutku pa nastaviti kasnije (meni je to jedan od najbitnijih faktora - da je posao/zanimacija takva da se moze ostaviti u svakom trenutku i da moze tako cekati pola sata, pola dana ili tri tjedna...)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •