Pokazuje rezultate 1 do 50 od 609

Tema: Mamin mali posao od doma... u Hrvatskoj

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

moji idu u vrtić, no opet je prednost da kad su doma zbog bolesti ili kolektivnog godišnjeg ja se mogu njima posvetit i uvedem si noćne smjene ili jednostavno odrađujem samo najhitnije.
    Meni osobno je nedostatak što mog posla uvijek ima i što mi je posao doma pa često kad se umire ja im pustim crtić i odem radit, mislim da bi mi bilo puno bolje da odradim svoje do 3 ili pet i onda zatvorim vrata od radne i ne mislim na posao više taj dan.
    Divim se mama koje uspjevaju nešto odradit uz klince, ja ručak jedva skuham.
    Ja sam mogla eventualno sat-dva kad bi spavali i možda bi uspjela malo šalabajzat po netu dok su bili budni ili nešto stvarno na brzinu, al sjest i radit ne.
    Posljednje uređivanje od Kosjenka : 24.02.2011. at 20:14

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    moji idu u vrtić, no opet je prednost da kad su doma zbog bolesti ili kolektivnog godišnjeg ja se mogu njima posvetit i uvedem si noćne smjene ili jednostavno odrađujem samo najhitnije.
    Meni osobno je nedostatak što mog posla uvijek ima i što mi je posao doma pa često kad se umire ja im pustim crtić i odem radit, mislim da bi mi bilo puno bolje da odradim svoje do 3 ili pet i onda zatvorim vrata od radne i ne mislim na posao više taj dan.
    Divim se mama koje uspjevaju nešto odradit uz klince, ja ručak jedva skuham.
    Ja sam mogla eventualno sat-dva kad bi spavali i možda bi uspjela malo šalabajzat po netu dok su bili budni ili nešto stvarno na brzinu, al sjest i radit ne.
    Neki fin posao u kvartu od 8 do 15, pa još uz razumnog šefa i fleksibilne rokove, a uz to dobro, razumno, plaćen bio bi idealan. Uz dobar vrtić i sve što uz to ide.
    Ali to je teško naći.
    Poslovi na tržištu su ludi, radna vremena čudnovata, promet gust.
    Sve da i nađeš neki dobar posao, ako putuješ sat vremena sim-tam to je dva sata (a znalo je biti i više) u prometu. Pa osam sati posla, pa dva kuhanje, spremanje... i čik pronađi vrijeme za obitelj.
    A ja sam prava seoska babetina, i vidim se uz šparet i s krpom u ruci, dok mi dječica uokolo mene budalešu, a ja im se šeretski i toplo smiješim. Što ću, takva sam, i sad takva hoću nešto privredit i živit među ljudima...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •