-
što se tiče šivanja i mi na umjetničkom klizanju muku mučimo s istim. Doduše malo su drugačiji materijali, ali više manje ista stvar.
Makedonija ima općenito neke nenormalno povoljne ugovore s nama, znam da je njihovo vino dotuklo pola naših vinara, ima toga još
A štose tiče uključivanja djece u obiteljski posao, makar i povremeno, to je vrlo osjetljivo, ako imamo odgojne stanarde kakve većinom na ovom forumu imamo. Khm, ja sam iz nacije obiteljskih biznisa i tamo ne vlada demokracija, a Juul bi se vjerojatno držao za glavu
S druge strane, moje osobno iskustvo je imalo dobre rezultate radila sam devedesetih sve što je trebalo u tatinoj firmi, za vrijeme gimnazije i sva znanja su moi jako dobro došla. Od podnošenja sumanutog šefa, do pisanja dopisa, prodaje, fine, natječaja, prevođenja s jezika koje znaš i ne znaš. Na umjetničkoj akademiji bila sam jedna od rijetkih sposobnih napisati projekt s troškovnikom (tad nije bilo odsjeka produkcije), a odgojno mi je itekako dobro došla još jedna obaveza u doba kad sam bila hormon na biciklu. koliko god loše bilo društvo u kojem sam se kretala uz nulte sate ujutro, papire na poreznu,njemački itd. nisam hvala Bogu stigla napraviti toliko gluposti koliko sam planirala
Posljednje uređivanje od pikula : 25.02.2011. at 14:47
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma