Pokazuje rezultate 1 do 50 od 609

Tema: Mamin mali posao od doma... u Hrvatskoj

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
    kako bi ih zastupala? marketing ili bi prodavala njihove proizvode?
    ako bi prodavala njihove stvari, mislim da to ne možeš - moraš imati račun i primku za nešto da bi to mogla prodavati, a da bi imala račun, oni moraju imati bar obrt.
    ili bi ti plaćala materijale, plaćala tim ljudima po ugovoru izradu predmeta, i onda ih prodavala? to bi mogla
    O tome sam si razmišljala.
    Ali vjerujem da se to sve da dogovoriti.
    Ako ti netko da xy predmeta, ti možeš procijeniti koliko je to materijala, pa napisati primke, narudžbenice i provesti kroz knjige - da forma bude zadovoljena, zar ne? Ispravite me ako griješimo.

Ako mi gospođa xy da 70 glinenih figurica, ja joj mogu dati ugovor, materijal taman da se pokrije tih 70 figurica, na osnovu tog ugovora o radu, zar ne?

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    O tome sam si razmišljala.
    Ali vjerujem da se to sve da dogovoriti.
    Ako ti netko da xy predmeta, ti možeš procijeniti koliko je to materijala, pa napisati primke, narudžbenice i provesti kroz knjige - da forma bude zadovoljena, zar ne? Ispravite me ako griješimo.

Ako mi gospođa xy da 70 glinenih figurica, ja joj mogu dati ugovor, materijal taman da se pokrije tih 70 figurica, na osnovu tog ugovora o radu, zar ne?
    A da se umjesto firme ili obrta otvori udruga koja bi okupljala clanove koji se bave rucnim radom i uzgojem eko voca i povrca?
    Definira se tako da bi clanovi preko udruge mogli nuditi svoje proizvode, a udruga bi dobivala odredjeni postotak od zarade kao donaciju, s time bi se udruga financirala (eventualni web shop ili slicno).

Sto se dostave po cijeloj HR tice, udruga moze napraviti ugovor s npr. HP ekspresom pa za recimo cca 30kn mozete imati dostavu u roku 24h, nije to tako losa opcija

anna24 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Marsupilami prvotno napisa Vidi poruku
    A da se umjesto firme ili obrta otvori udruga koja bi okupljala clanove koji se bave rucnim radom i uzgojem eko voca i povrca?
    Definira se tako da bi clanovi preko udruge mogli nuditi svoje proizvode, a udruga bi dobivala odredjeni postotak od zarade kao donaciju, s time bi se udruga financirala (eventualni web shop ili slicno).

Sto se dostave po cijeloj HR tice, udruga moze napraviti ugovor s npr. HP ekspresom pa za recimo cca 30kn mozete imati dostavu u roku 24h, nije to tako losa opcija

Sviđa mi se...javljam se za ručni rad...

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Marsupilami prvotno napisa Vidi poruku

Ovo mi se sviđa jer stvarno ne znam kako bih ja iz Osijeka sudjelovala u ovoj cijeloj priči. A imam volje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •