Pokazuje rezultate 1 do 50 od 609

Tema: Mamin mali posao od doma... u Hrvatskoj

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Kupovanje mermelade je stvarno bačena para a dobiješ "bljak". One koje su kao dobre su po 25-30 kn malena tegla, ja za te pare imam 5 kila mermelade koja je 10 puta bolja i zdravija i od te najbolje kupovne.
    Ifi ovo ti je dobra ideja da djeluješ kao posrednik za prodaju. Trebalo bi se malo detaljnije pogletat o toj legalnoj strani svega - ali za početak nađeš 10 familja koje bi kupovale recimo zdravu hranu, pa nađeš par proizvođača i kreneš sa malim, na crnjaka, ako vidiš da ti ide, onda razmišljaš o proširenju i otvaranju biznisa.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ja zapravo tražim za sebe samo nešto privremeno, jer mi je užasna pomisao da nikad ne ću raditi svoj posao za koji sam se školovala.
    taj posao bi meni bio ono što stvarno i istinski želim i ZNAM da bi u njemu bila izvrsna kad bi samo dobila priliku, jelte. sad iz ove perspektive meni u obzir najprije dolazi čuvanje djece,
    ispunjavanje anketa i pravljenje pekmeza za trampu!
    a ukoliko mi se jednog dana otvore mogućnosti za bavljenje nečim ozbiljnim, nečim od čega bi moja obitelj baš mogla živjeti a da istodobno ne mogu uspjeti u svojoj branši e onda bi se ozbiljno tim pozabavila....
    lavanda mi zapela za oko. volem lila i mirisno .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •