-
Uh, cure moje, ja sam polako počela raditi od kuće. Svoj posao, imam mali internet dućan...Ali u Hrvatskoj te pojedu porezi i sl. stvari. Kada želiš nešto izradjivati, uvesti, ma bilo što, i kada skužiš da da ista stvar dodje jeftinije ako je kupac naruči iz USA nego kod nas onda si misliš pa u kakavoj mi to državi živimo???...Jer imaš jedan porez, pa drugi porez, pa špedicija,...Uh, nije danas lako raditi nešto na bijelo jer je u Hr jako razvijena konkurencija koja radi na crno - bez ikakvih poreza, jeftinije i ljudi kupuju tamo. I onda na kraju godne od države dobiješ još poklon - porez na profit. Ma, koji profit, molim vas lijepo. Sve to lijepo zvuči na papiru ali kada ideš bacati brojke u stvarnost - uh...Ja se šlepam na muževu firmo pa mi nekako uspijeva nešto i zaraditi (jer ide računovodstvo i sl. preko njega, da imam još taj trošak ne znam kako bih bilo) a muž me tako ili onako zove dobrotvorno društvo, lol... Recimo kod mene konkretno je tako, da moram ja raditi 2mj da bih zaradila nešto što mm zaradi u pola dana (bavi se organizacijom različitih događaja) i nekada se baš zamislim dali mi to uopće treba? Ali ja to radim za sebe, za dušo pa nekako preguram preko toga, da je u Hr najbolje ležati na kauču, neraditi ništa i kukati kako se nema love
)
U biti bi još najbolje prošla trampa, valjda tamo nema nekih poreza... (a smislit će jih ako jih još nema
)
Cure, sorry na malom obeshrabljivanju, ali ja sam stvarno više luda od svih tih poreza, bili oni krizni ili regularni... Ma, ako se upustite u to vidjet ćete same. Ali nemojte odustati, gdje je volja tamo je put. Ima u Hr jako puno malih biznisa koji jako dobro šljakaju.
I ja već imam brdo ideja ali sa troje malih klinaca je sve to jako kaotično
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma