Pokazuje rezultate 1 do 50 od 609

Tema: Mamin mali posao od doma... u Hrvatskoj

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj litala prvotno napisa Vidi poruku
    cure, ovih 6,000 koje se spominju su australski dolari i australski porez to je samo dodatak na diskusiju koji sam ja dodala

btw, nakon sto zaradis ovih prvih neoporezivih 6,000 australskih dolara, porez iznosi 15% do zarade od $37,000 godisnje. nakon toga opet raste... najvisi porez iznosi 45% (za primanja veca od $180,000)
    Da lakše upratim usporedbu - kolika je prosječna plaća u Australiji?

A može i onaj tko zna točno naše porezne razrede upisati?

Ja znam da ka dprijeđeš, jel ono bilo 85 000 kn godišnje, ulaziš u sustav PDV-a.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

porezni razredi za place
    do 3.600,00 kn 12%
    od 3.601,00 do 10.800,00 25%
    vise od 10.800,00 40%

Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

Pozdrav svima,
    nova sam na forumu i vidim da jako puno žena ima isti problem vezan za zaposlenje. Ja trenutno radim ali sam dugo istraživala i tražila posao na netu kao dodatni način zarade. Bila sam jako skeptična na sve one priče o milionskoj zaradi i tako to...Naravno i sada sam.
    No, želim podijeliti sa vama moje novo iskustvo. Nakon silnih pokušaja sa freelancer poslovima, advertise sajtovima i sl. trenutno sam na jednom PTC sajtu na kojem sam konačno počela zarađivati i konačno dobila prvu uplatu od oko 100$. Tako da sad
    a mogu pričati sa argumentima.
    Istina je da ne postoji posao na kojem možeš onako usput nešto klikati i zaraditi za život. Toga nažalost nema i ako želite zaraditi morate raditi kao i na svakom drugom poslu 8 sati minimum. Ja sam svojih prvih 100$ zaradila za nekih 2 sata dnevno jer trenutno imam i stalni posao, međutim kada imam više vremena više i radim.
    Naravno nisam ovdje navela o kojem se PTC sajtu radi da ne bi ispalo da nekog reklamiram ili da imam nešto od toga. Čisto želim da podijelim svoje novo iskustvo, a ako nekog zanima nešto više tu sam.

pozzzz

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •