porezni razredi za place
do 3.600,00 kn 12%
od 3.601,00 do 10.800,00 25%
vise od 10.800,00 40%
Pozdrav svima,
nova sam na forumu i vidim da jako puno žena ima isti problem vezan za zaposlenje. Ja trenutno radim ali sam dugo istraživala i tražila posao na netu kao dodatni način zarade. Bila sam jako skeptična na sve one priče o milionskoj zaradi i tako to...Naravno i sada sam.
No, želim podijeliti sa vama moje novo iskustvo. Nakon silnih pokušaja sa freelancer poslovima, advertise sajtovima i sl. trenutno sam na jednom PTC sajtu na kojem sam konačno počela zarađivati i konačno dobila prvu uplatu od oko 100$. Tako da sad
a mogu pričati sa argumentima.
Istina je da ne postoji posao na kojem možeš onako usput nešto klikati i zaraditi za život. Toga nažalost nema i ako želite zaraditi morate raditi kao i na svakom drugom poslu 8 sati minimum. Ja sam svojih prvih 100$ zaradila za nekih 2 sata dnevno jer trenutno imam i stalni posao, međutim kada imam više vremena više i radim.
Naravno nisam ovdje navela o kojem se PTC sajtu radi da ne bi ispalo da nekog reklamiram ili da imam nešto od toga. Čisto želim da podijelim svoje novo iskustvo, a ako nekog zanima nešto više tu sam.
pozzzz