Pokazuje rezultate 1 do 50 od 609

Tema: Mamin mali posao od doma... u Hrvatskoj

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Konkretno me zanima kako funkcionira plaćanje, utječe li izbor valute na nešto, kako s porezom - taj financijski dio, ja sam tu extra neinformirana. Pa kako vam više paše na pp ili tu, hvala svakako!
    I trebalo bi mi ohrabrenja trenutno mi je nužno da od doma složim extra prihod imam cv pun pisanja od članaka do izvođenih i objavljenih textova, ali niš nije na eng prevodila sam s eng na hrv, ali i to niš nisam čuvala, štedim prostor uopće nisam mislila da ćemi to ikad trebati i sad kad piše upload portfolio 0 . Mislim mogu neš iskopat, ali koliko je to uopće relevantno na hrv.
    Ma dajte nabacajte mi malo još detalja molim vas
    Posljednje uređivanje od pikula : 05.11.2015. at 10:18

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    Konkretno me zanima kako funkcionira plaćanje, utječe li izbor valute na nešto, kako s porezom - taj financijski dio, ja sam tu extra neinformirana. Pa kako vam više paše na pp ili tu, hvala svakako!
    I trebalo bi mi ohrabrenja trenutno mi je nužno da od doma složim extra prihod imam cv pun pisanja od članaka do izvođenih i objavljenih textova, ali niš nije na eng prevodila sam s eng na hrv, ali i to niš nisam čuvala, štedim prostor uopće nisam mislila da ćemi to ikad trebati i sad kad piše upload portfolio 0 . Mislim mogu neš iskopat, ali koliko je to uopće relevantno na hrv.
    Ma dajte nabacajte mi malo još detalja molim vas
    Upwork isplaćuje u dolarima. To ne možeš promijeniti. Novci stižu na PayPal, Skrill, ili neki treći servis za transfer novca. Tu već možeš birati valutu koju će ti isplatiti na bankovni račun. Razlike budu, ovisno koliko zaradiš. Možeš ovisno o banci u kojoj si izgubiti 100 - 200 kn, na sumu od 4-5 tisuća. Ali, mislim, to je tako nebitno jer su to neki sitni postotci od ukupne zarade.

Za porez pogledaj ovaj post:
    http://www.imamnovac.com/Placanje-po...i-sl)/111.aspx

Ne znam za prevođenje. Tu sam se pokušala ugurati na samom početku, ali bilo je dosta diplomiranih anglista, pa mi se nije dalo gurati. Zato sam probala dizajn i tu sam se snašla. Ima dosta poslova pa ako se nešto i ne zna odmah može se naučiti uz malo truda. Najbitnije je u samom početku imati računalo, internet i znati engleski. Od tuda sve je dalje lako savladati.

Upwork je spojio Elance i oDesk tako da je to trenutno najveće online tržište rada.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •