Pokazuje rezultate 1 do 50 od 609

Tema: Mamin mali posao od doma... u Hrvatskoj

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Imaš stranice: www.upwork.com , www.ziptask.com , www.peopleperhour.com , www.fiverr.com , www.toptal.com ,
    i mnoge druge. To su stranice koje posreduju između tebe i klijenata.

Samo na jednoj od ovih radim. Pokušavam sada uskočiti i na druge.

A ima stranica koje su kao portfelj i onda na njih podižeš svoje radove, koje drugi vide i ocjenjuju, pa ti se jave ljudi koji su zainteresirani da radiš za njih. Ako ti je to struka, recimo grafički dizajn, ma mislim dizajn bilo kojeg tipa, a da se rad može objaviti na internetu, onda ti je cilj postati dostupan cijelom svijetu, a ne samo Hrvatskoj.

Nažalost, nisam grafičar po struci, i patim zbog toga. Uhvatiti sada vrijeme za učenje, bilo čega, uz klinku i klinca koji dolazi. Ma mislim, strašno. Mogu samo sjesti i plakati. Gledati kako drugi ostvaruju karijere, a ja fikus sjedim i buljim. Dođe mi da lupim glavom o zid.

Naravno, dizajn nije sve što se na internetu radi. To je cijela, ogromna mreža poslova. Sve što možeš zamisliti da se radi na računalu.
    Ako radiš ručne radove možeš ih prodavati cijelom svijetu preko www.etsy.com

Drugu rečenicu ti nisam baš razumjela.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

thx
    izgleda da ima posla i za biranje

da, dizajneri su danas ful traženi, dobro kažeš: sjedim i gledam kako drugi rade karijere ...
    a naći nešto (što se plaća) što možeš ugurati u ovo malo vremena što imamo na raspolaganju, uglavnom ispada neizvedivo ...

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    strašno. Mogu samo sjesti i plakati. Gledati kako drugi ostvaruju karijere, a ja fikus sjedim i buljim. Dođe mi da lupim glavom o zid.
    A ja moram odgovoriti na ovo tvoje inače to ne bih bila ja. ( Bolje da nisam ni pročitala, ali jesam)

KAKO misliš da si fikus i sjediš i buljiš???!!! Stvaraš i odgajaš LJUDE. To je važnije, svrhovitije, potrebnije, od svake druge karijere na svijetu.

Ne mogu vjerovati da to netko ne shvaća tako.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •